Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Κόπηκαν» από την ευρωπαϊκή λίστα Αϊτόρ, Τσέριν και Ζέκα

Παναθηναϊκός: «Κόπηκαν» από την ευρωπαϊκή λίστα Αϊτόρ, Τσέριν και Ζέκα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
20/7/2023 22:29
Χωρίς τους Αίτόρ, Τσέριν και Ζέκα θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός την Ντνίπρο στους δύο μεταξύ τους αγώνες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπρεπε μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (20/7) να αποφασίσει για την ευρωπαϊκή λίστα των δύο συγκεκριμένων αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν σε Κόζιτσε (25/7) και Αθήνα (1/8).

Ο Σέρβος τεχνικός των «πράσινων» έκρινε ότι έπρεπε να αφήσει εκτός τον Αϊτόρ ο οποίος ακόμα αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του περασμένου Οκτώβρη, τον Άνταμ Τσέριν ο οποίος εδώ και δύο εβδομάδες έχει μείνει εκτός προπονήσεων λόγω οστικού οιδήματος και τον Ζέκα.

Σε συνδυασμό με την μόνιμη απουσία του Γκάνεα, πλέον ο έμπειρος κόουτς γνωρίζει ότι μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τη Δευτέρα (24/7) θα μπορεί να προχωρήσει σε δύο αλλαγές ενόψει των αναμετρήσεων με τους δευτεραθλητές Ουκρανίας, ωστόσο αυτό θα συμβεί μόνο αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

Επιπλέον οι συγκεκριμένες επιλογές του προπονητή του «τριφυλλιού» θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν εκπλήξεις, καθώς οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι τα φαβορί για να «κοπούν» ήταν οι Γερεμέγεφ και Βιλένα, αμφότεροι όμως θα είναι κανονικά διαθέσιμοι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.