Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Πάνοπλος» κόντρα στη Ντνίπρο αλλά και με Ζέκα και Αϊτόρ στην αποστολή

Παναθηναϊκός: «Πάνοπλος» κόντρα στη Ντνίπρο αλλά και με Ζέκα και Αϊτόρ στην αποστολή

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
23/7/2023 21:42
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα του με την Ντνίπρο στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (25/7, 21:00) στο Κόζιτσε, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ανακοινώνει την αποστολή, η οποία περιείχε δύο μεγάλες εκπλήξεις.

Ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε να πάρει στην αποστολή του Παναθηναϊκού που αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (24/7) για το Κόζιτσε και τους Ζέκα, Αϊτόρ που δεν είχαν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού.

Δείγμα των σκέψεών του για πιθανή αλλαγή στην τελική λίστα του Παναθηναϊκού με την είσοδο του Ζέκα ή του Αϊτόρ, αντί του Γερεμέγεφ, εφόσον ο Ιωαννίδης κριθεί πως είναι απόλυτα έτοιμος. Ούτως ή άλλως οι «πράσινοι» όπως κι όλες οι ομάδες έχουν δικαίωμα μέχρι και δύο αλλαγών στην ευρώ-λίστα τους έως και τα μεσάνυχτα της παραμονής του πρώτου αγώνα, ήτοι έως τη Δευτέρα (24/7) στις 23:59.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Γιέβνταϊ, Σιδεράς, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Ζέκα, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.