Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Απόλλων Λεμεσού ανακοίνωσε την κατ'αρχήν συμφωνία με τον Βαλμπουενά

Ο Απόλλων Λεμεσού ανακοίνωσε την κατ'αρχήν συμφωνία με τον Βαλμπουενά

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
23/7/2023 23:47
Ο Απόλλων Λεμεσού θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο 38χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός έφτασε σε κατ'αρχήν συμφωνία με την κυπριακή ομάδα, που ενημέρωσε σχετικά με αυτή την εξέλιξη. Πλέον απομένει να περάσει από ιατρικά για επικυρωθεί η μεταγραφή και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία που διεξάγεται στη Σλοβακία.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουενά μέχρι τον Μάιο του 2024.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1984 και αγωνίζεται τόσο στη θέση του επιτελικού μέσου, όσο και του ακραίου επιθετικού.

Στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις Μαρσέιγ, Δυναμό Μόσχας, Ολύμπικ Λυών, Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακό Πειραιώς. Ο Ματιέ Βαλμπουενά αγωνίστηκε με επιτυχία με την εθνική Ανδρών Γαλλίας συμπληρώνοντας 58 συμμετοχές ενώ πέτυχε οκτώ γκολ.

Ο Ματιέ αναμένεται τη Δευτέρα (24/07) να αφιχθεί στο προπονητικό κέντρο όπου βρίσκεται η αποστολή της ομάδας μας στην Σλοβακία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί η συμφωνία»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.