Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η οικογένεια του Εμπαπέ έχει αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Χιλάλ και πετάει το... μπαλάκι στον παίκτη

Η οικογένεια του Εμπαπέ έχει αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Χιλάλ και πετάει το... μπαλάκι στον παίκτη

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
25/7/2023 18:41
Την εξωπραγματική πρόταση της Αλ Χιλάλ φαίνεται πως αποδέχτηκε η οικογένεια του Κιλιάν Εμπαπέ και πλέον όλα «κρέμονται» από τον παίκτη, αφού η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη δώσει το «ΟΚ» στην αραβική ομάδα να μιλήσει με τον παίκτη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο η οικογένεια του Γάλλου σταρ, που παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις που παίρνει στην καριέρα του, ήδη έχει αποδεχτεί τη πρόταση της Αλ Χιλάλ, που θυμίζουμε πως δίνει 300 εκατ. ευρώ στην Παρί και 700 εκατ΄. ευρώ στον παίκτη, ώστε να αγωνιστεί με τη φανέλα της για μόλις ένα έτος!

Ο Εμπαπέ, που έχει τεθεί εκτός ομάδας στη Παρί καθώς αρνείται να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά και να φύγει φέτος το καλοκαίρι, δεν φαίνεται να «ψήνεται» πάντως με την προοπτική της Αλ Χιλάλ, παρά το «μυθικό» ποσό που θα εισέπραττε αν έλεγε το «ναι» και σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα θα προτιμούσε να κάτσει στον πάγκο ολόκληρη τη σεζόν παρά να πάει στη Σαουδική Αραβία.

Σε κάθε περίπτωση όμως η οικογένειά του, που πριν κάποια χρόνια «μπλόκαρε» τη μεταγραφή του από τη Μονακό στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον κράτησε στη Γαλλία, ίσως τελικά του αλλάξει άποψη, αλλά όλα θα φανούν τις επόμενες ημέρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.