Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Το «φλερτ» Ρέαμπτσιουκ - Σπαρτάκ Μόσχας και ο Κένεντι

Ολυμπιακός: Το «φλερτ» Ρέαμπτσιουκ - Σπαρτάκ Μόσχας και ο Κένεντι

Συντάκτης: Agones team
Agones team
27/7/2023 19:36
Έντονο ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει από πλευράς Σπαρτάκ Μόσχας για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, με τον Ολυμπιακό όμως να μην καλύπτεται οικονομικά από την πρόταση των Ρώσων, ενώ την ίδια στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση εξτρέμ.

Όσον αφορά τον Μολδαβό αριστερό μπακ. φέρεται πως και ο ίδιος επιθυμεί να αποχωρήσει από τους Πειραιώτες, που έχουν πρόταση ύψους τεσσάρων εκατ. ευρώ από την Σπαρτακ.

Μάλιστα ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τους Ρώσους και το γεγονός πως στον Ολυμπιακό το έμαθαν αυτό τελευταίοι, δείχνει πως ήταν και ο λόγος της τιμωρίας του, αφού θυμίζουμε πως «κόπηκε» τελευταία στιγμή από τα φιλικά ματς με Ρέιντζερς και Νόριτς.

Από εκεί και πέρα δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η αποχώρηση του Φιλίπ Ζιγκερνάγκελ, που σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο Ολυμπιακός τα βρήκε με την Τραμπζονσπόρ προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος όμως υπάρχουν νέα και από το... μέτωπο των αφίξεων! Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες φέρονται πως είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κένεντι.

Ο 27χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στη Γρανάδα με τον Μαρτίνεθ και αποτελεί προσωπική επιλογή του Ισπανού τεχνικού. Είναι πρώην παίκτης των Τσέλσι, Νιούκαστλ, Γουότφορντ, Χετάφε και Φλαμένγκο, ανήκει στη Βαγιαδολίδ, που τον αγόρασε πέρυσι το καλοκαίρι από την Τσέλσι με μισό εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο έως το 2027. Τη φετινή σεζόν έπαιξε 13 ματς με 1 ασίστ, λόγω δύο σοβαρών τραυματισμών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.