Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι νιώθω αυτοπεποίθηση»

Λουτσέσκου: «Για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι νιώθω αυτοπεποίθηση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2023 23:00
Αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να πάρει την πρόκριση μέσα στο Ισραήλ δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο 0-0 με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα για τον πρώτο από τα δύο παιχνίδια του 2ου προκριματικού του Κόνφερενς Λιγκ και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του Ισραήλ.

Μετά το παιχνίδι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ότι η εμφάνιση της ομάδα του τον γέμισε αυτοπεποίθηση, αίσθημα που όπως τόνισε ένιωσε για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Nova:


«Για πρώτη φορά σε αυτήν την περίοδο της προετοιμασίας, σ' αυτό το καλοκαίρι, νιώθω αυτοπεποίθηση. Για πρώτο παιχνίδι δημιουργήσαμε αρκετά προβλήματα με τον τρόπο που παίξαμε. Οι παίκτες μας δείξανε θέληση να παλέψουμε, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες απέναντι σε μια ομάδα που αμύνονταν με πολύ βάθος. Εμείς είχαμε τα δικά μας προβλήματα με παίκτες που ήρθαν αργά αλλά η ομάδα μου έδωσε το έναυσμα να της έχω εμπιστοσύνη».

Για τη ρεβάνς στο Ισραήλ: «Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ειδικά είτε παίζεις εντός είτε εκτός δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Το στυλ των ομάδων δεν αλλάζει. Είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί μου άρεσε η ομάδα. Ήμουν πιο ανήσυχος πριν το παιχνίδι. Αυτά που είδα μου έδωσαν περισσότερη αυτοπεποίθηση»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.