Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Αποκτήθηκε κι έφυγε δανεικός ο Χόλσγκροουβ, πρόταση για Μπορέ και πιθανή «τράμπα» Ζιγκερνάγκελ - Σιώπη

Ολυμπιακός: Αποκτήθηκε κι έφυγε δανεικός ο Χόλσγκροουβ, πρόταση για Μπορέ και πιθανή «τράμπα» Ζιγκερνάγκελ - Σιώπη

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/7/2023 16:53
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόρνταν Χόλσγκροουβ αλλά και τον ταυτόχρονο δανεισμό του στην Εστορίλ, ενώ φέρεται να κατέθεσε πρόταση για τον Κολομβιανό επιθετικό Ραφαέλ Σάντος Μπορέ, την ώρα που ταυτόχρονα στην Τουρκία γίνεται λόγος για συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ που περιλαμβάνει ανταλλαγή του Φιλίπ Ζιγκερνάγκελ με τον Μανώλη Σιώπη.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με τη... βούλα ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ, καθώς η πειραϊκή ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα (28/7) την απόκτηση των δικαιωμάτων του Σκωτσέζου μέσου από την πορτογαλική Πάσος Φερέιρα, στην οποία αγωνίστηκε την παρελθούσα σεζόν. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» γνωστοποίησαν ότι ο 23χρονος διεθνής θα παραμείνει στην Πορτογαλία, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του με τη μορφή του δανεισμού στην Εστορίλ.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Τζόρνταν Χόλσγκροουβ (Jordan William Holsgrove), ο οποίος γεννήθηκε στο Εδιμβούργο στις 10 Σεπτεμβρίου του 1999. Ο διεθνής μέσος από τη Σκωτία θα παραχωρηθεί υπό τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Πορτογαλίας, Εστορίλ»

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Σέζαρ Λουίς Μερλό ο Ολυμπιακός φέρεται πως έχει καταθέσει πρόταση στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Ραφαέλ Σάντος Μπορέ.

Ο 27χρονος Κολομβιανός, που μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, έχει τραβήξει και το ενδιαφέρον της Λυών. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βιγιαρεάλ και Ρίβερ Πλέιτ, ενώ έχει φορέσει το εθνόσημο 24 φορές.

Παράλληλα τουρκικό σενάριο βάζει στο... παιχνίδι και τον Μανώλη Σιώπη για τους «ερυθρόλευκους». Ο βραχύσωμος χαφ, που έχει βρεθεί τις σεζόν 2013-14 και 2017-18 στον Πειραιά, δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Τραμπζονσπόρ και φαίνεται πως το όνομά του έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ως αντάλλαγμα από πλευράς Τούρκων ώστε να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Φιλίπ Ζιγκερνάγκελ.

Τέλος στην τελική ευθεία μπήκε η απόκτηση του Κένεντι με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν ήθελε να μείνει στην ισπανική ομάδα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, γνωρίζει καλά τον Κένεντι, καθώς συνεργάστηκαν μαζί στη Γρανάδα τη σεζόν 2020/21 με 44 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη (8 γκολ και 6 ασίστ). Ο Κένεντι, πρώην παίκτης των Τσέλσι, Νιούκαστλ, Γουότφορντ, Χετάφε και Φλαμένγκο, ανήκει στη Βαγιαδολίδ, που τον αγόρασε πέρυσι το καλοκαίρι από την Τσέλσι με μισό εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο έως το 2027.

.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.