Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Αποκλείστηκε από την Ευρώπη η Γιουβέντους

Επίσημο: Αποκλείστηκε από την Ευρώπη η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/7/2023 20:29
Η Γιουβέντους τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός έτους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για παραβιάσεις της αδειοδότησης του συλλόγου αλλά και του Financial Fair Play κι ως εκ τούτου δεν θα παίξει τη νέα σεζόν στο Κόνφερενς Λιγκ.

Ήταν δεδομένο, πλέον και επίσημο, με την UEFA να ανακοινώνει τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης σεζόν.

Εδώ και μερικές μέρες είχε γίνει γνωστό πως οι «μπιανκονέρι» είχαν έρθει σε συμφωνία με την UEFA</b, προκειμένου να μην συμμετάσχουν στο Kόνφερενς Λιγκ για τη σεζόν 2023-2024 μετά την έρευνα για παραβάσεις της αδειοδότησης του συλλόγου αλλά και του Financial Fair Play.

Στον ιταλικό σύλλογο έχει επίσης επιβληθεί πρόστιμο 20 εκατ. ευρώ, αν και τα 10 εκατ. ευρώ είναι υπό όρους και θα επιβληθούν μόνο εάν υπάρχουν παρατυπίες στις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της Γιουβέντους για το 2023, το 2024 ή το 2025.

Κερδισμένες Φιορεντίνα και Άστον Βίλα

Η απαγόρευση σημαίνει ότι η Γιουβέντους δεν θα αγωνιστεί στο Κόνφερενς Λιγκ της νέας σεζόν και πιθανότατα θα αντικατασταθεί από τη Φιορεντίνα, η οποία τερμάτισε όγδοη στη Σέριε Α την περασμένη σεζόν.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη οδηγεί επίσης την Άστον Βίλα στο γκρουπ των ισχυρών από αυτό των ανίσχυρων εν όψει της κλήρωσης του Αυγούστου για τα πλει-οφ της διοργάνωσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.