Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: Τα βρήκε με Μονακό για Ντισασί

Τσέλσι: Τα βρήκε με Μονακό για Ντισασί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2023 19:56
Η Τσέλσι ήρθε σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Μονακό για την απόκτηση του Άξελ Ντισασί, με το ποσό της μεταγραφής για τον διεθνή Γάλλο στόπερ να αγγίζει τα 45 εκατ. ευρώ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ουέσλι Φοφανά οδηγεί την Τσέλσι να κινηθεί για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και ο εκλεκτός των Λονδρέζων είναι ο Άξελ Ντισασί.

Όπως αποκαλύπτει ο έγκυρος Ντέιβιντ Όρνστέιν, οι «μπλε» ήρθαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Μονακό για τον διεθνή Γάλλο στόπερ και το ποσό της μεταγραφής θα φτάσει τα 45 εκατ. ευρώ.

Την είδηση αναφέρει και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο τονίζοντας πως ο 25χρονος στόπερ έχει ήδη συμφωνήσει με την Τσέλσι. Όλα δείχνουν ότι απομένουν λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή κι έτσι οι «μπλε» θα αποκτήσουν δεύτερο κεντρικό αμυντικό από την Μονακό μετά τον Μπενουά Μπαντιασίλ τον Ιανουάριο.

Τελειωμένη θεωρείται και η μεταγραφή του Γάλλου αμυντικού μέσου Λέσλι Ουγκοτσούκου από την Ρεν και μένει να φανεί αν ο 19χρονος θα ενισχύσει από τώρα τους Λονδρέζους ή θα παραχωρηθεί δανεικός με πιθανότερο προορισμό το Στρασβούργο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.