Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δεκαπέντε μέλη της αποστολής της Ντνίπρο-1 υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση στην Αθήνα»

«Δεκαπέντε μέλη της αποστολής της Ντνίπρο-1 υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση στην Αθήνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/8/2023 13:57
Σύμφωνα με Ουκρανό δημοσιογράφο, δεκαπέντε μέλη της αποστολής της Ντνίπρο-1 εκ των οποίων οκτώ ποδοσφαιριστές εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης κατά τη διανυκτέρευσή τους στην Αθήνα ενόψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα στην ομάδα φέρεται ότι εκφράζουν έντονα παράπονα για τις οργανωτικές συνθήκες που αντιμετώπισαν.

Η Ντνίπρο-1 βρίσκεται στην Αθήνα για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο η ουκρανική ομάδα φέρεται ότι αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα λίγες ώρες πριν τον αγώνα (1/8, 20:30) αφού σύμφωνα με τον Ουκρανό δημοσιογράφο Βολοντιμίρ Ζβέροφ, δεκαπέντε μέλη της αποστολής, εκ των οποίων οκτώ ποδοσφαιριστές εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης

Συγκεκριμένα ο Ουκρανός δημοσιογράφος ανέφερε μεταξύ άλλων στο Telegram:

Ακόμα και όσοι εκπρόσωποι της αποστολής του συλλόγου δεν δείπνησαν με την ομάδα στο ξενοδοχείο της Αθήνας ένιωσαν τα συμπτώματα της δηλητηρίασης. Ήπιαν μόνο νερό και έφαγαν μπανάνες που άφησαν οι οικοδεσπότες για τη φιλοξενούμενη ομάδα στα αποδυτήρια.

Τώρα ο σύλλογος ερευνά πώς θα μπορούσε να συμβεί αυτό. Παράλληλα, οι ίδιοι οι υπεύθυνοι της ομάδας αγοράζουν προϊόντα στο τοπικό σούπερ μάρκετ.

Και στην Ντνίπρο-1 νιώθουν δυσαρέσκεια για την οργανωτική υποδοχή που κανόνισαν οι Έλληνες.

Για παράδειγμα, μετά την προπόνηση, δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια. Και επίσης το λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα στο ξενοδοχείο καθυστέρησε 30 λεπτά και αντί για τον άμεσο, προφανή δρόμο προς το ξενοδοχείο, άρχισε να περιφέρεται για πολλή ώρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.