Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αμπουκασίς: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος απ’ όλο το πρωτάθλημα μας»

Αμπουκασίς: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος απ’ όλο το πρωτάθλημα μας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2023 18:58
Ο τεχνικός της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Γιόσι Αμπουκασίς έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ αναφέροντας πως είναι καλύτερη ομάδα απ’ όλο το πρωτάθλημα του Ισραήλ ενώ τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορεί να παίξει πολύ επιθετικά όπως ζητάει ο κόσμος διότι θα μείνει εκτεθειμένη στα μετόπισθεν.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Μπεϊτάρ εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στο Ισραήλ:

Για το ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο: «Είναι πραγματικά εκπληκτικό που ο κόσμος μας θα γεμίσει το γήπεδο. Το σχετικά καλό αποτέλεσμα που πήραμε έξω του έδωσε τρομερή ώθηση. Επίσης, η κατάκτηση του Κυπέλλου στο τέλος της περασμένης σεζόν και η τρέλα που επικρατούσε γύρω από τον σύλλογο. Νιώθω την πείνα των οπαδών της Μπεϊτάρ παντού. Στόχος μας είναι επίσης να βελτιωνόμαστε πάντα και να έχουμε καλύτερη σεζόν. Είμαστε δεσμευμένοι».

Για την πίεση του κόσμου να παίξει πιο επιθετικά: «Η ομάδα μας δεν είναι πλήρης και γι' αυτό αυτοσχεδιάζουμε μερικά πράγματα, συμπεριλαμβανομένης της ενδεκάδας. Ο Γκοτλίεμπ ήρθε αργά μαζί μας, έκανε ίσως μόλις τρεις προπονήσεις πριν από το προηγούμενο παιχνίδι και είδατε ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή στο 55ο λεπτό. Στο τέλος θα πρέπει να σκοράρουμε για να προκριθούμε, η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι εξαιρετική και το νιώσαμε στο γήπεδο. Χάρη στην υπέροχη άμυνα όλων καταφέραμε να μην δεχθούμε γκολ. Στην έδρα μας θα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να βελτιώσουμε την επίθεση. Ξέρουμε πως να βγούμε μπροστά και με μεγαλύτερους αριθμούς. Θα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση στην έδρα μας, αλλά δεν πρέπει να τους δώσουμε χώρο γιατί έχουνε παίκτες με απίστευτες ατομικές ικανότητες».

Για το τι είπε στην τελευταία προπόνηση: «Κάναμε προπονήσεις και στα πέναλτι, είπα στους παίκτες ότι όλα είναι πιθανά. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα από ολόκληρο το πρωτάθλημα του Ισραήλ, αλλά σε ένα εντός έδρας παιχνίδι με 30 χιλιάδες οπαδούς μας, όλα είναι πιθανά. Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα μας δεν θα μας ωθήσει να παίξουμε πολύ επιθετικά, γιατί θα μας αφήσει εκτεθειμένους. Υπάρχουν παίκτες που έχουν παίξει για μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Ο κόσμος θέλει να παίζουμε μπροστά και αυτό είναι εντάξει, αλλά όχι απρόσεκτα και απλά να τρέχουμε. Αν δεν είμαστε αφοσιωμένοι στην άμυνά μας, θα το πληρώσουμε ακριβά».

Για την επιστροφή των Βιεϊρίνια και Αουγκούστο: «Μιλάμε για δύο εξαιρετικούς παίκτες, ο Βιεϊρίνια είναι βετεράνος στον ΠΑΟΚ και ο Αουγκούστο είναι σημαντικός παίκτης στο κέντρο. Έχουμε προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν και οι δύο και είναι σημαντικοί, αλλά κάθε ο παίκτης τους είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.