Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Αναβλήθηκε το ντέρμπι με την Λοκομοτίβα πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Αναβλήθηκε το ντέρμπι με την Λοκομοτίβα πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/8/2023 17:54
Η κροατική Λίγκα έκανε δεκτό το αίτημα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να αναβάλλει το τοπικό ντέρμπι με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ ενδιάμεσα των δύο αγώνων με την ΑΕΚ προκειμένου να ετοιμαστεί κατάλληλα για τις αναμετρήσεις με την «Ένωση».

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στις 8 και 15 Αυγούστου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και γι’ αυτό το λόγο έκανε αίτημα στην κροατική Λίγκα για να αναβάλλει το τοπικό ντέρμπι του πρωταθλήματος με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στις 12 Αυγούστου.

Το αίτημα της έγινε αποδεκτό κι έτσι η πρωταθλήτρια Κροατίας θα πάρει τις απαραίτητες «ανάσες» πριν το δεύτερο παιχνίδι με την «Ένωση».

Να σημειωθεί ότι κάθε Ευρωπαίος εκπρόσωπος της Κροατίας έχει το δικαίωμα να αναβάλει έναν αγώνα πρωταθλήματος μία φορά στα προκριματικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης αρκεί να το αναφέρει το αργότερο επτά ημέρες πριν την έναρξη του αγώνα που σκοπεύει να αναβάλει. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποφάσισε να μην ασκήσει το δικαίωμα της απέναντι στην Αστάνα για τον 2ο προκριματικό γύρο αλλά επέλεξε να το κάνει απέναντι στην ΑΕΚ, αναβάλλοντας το τοπικό ντέρμπι με την Λοκομοτίβα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.