Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στα ερυθρόλευκα ο Αλεξανδρόπουλος

Επίσημο: Στα ερυθρόλευκα ο Αλεξανδρόπουλος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/8/2023 18:32
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, με τον διεθνή μέσο να υπογράφει ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στον Ολυμπιακό. Ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο 21χρονος αποκτήθηκε με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από την πορτογαλική ομάδα, ενώ στη συμφωνία τοποθετήθηκε οψιόν αγοράς στα τέσσερα εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Αν ενεργοποιηθεί, η Σπόρτινγκ θα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 10%.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς μέσου, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 2001, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, με απολογισμό τρεις συμμετοχές στο Champions League, έξι στο Πρωτάθλημα, τρεις στο Λιγκ Καπ και μία στο Κύπελλο.

Προτού πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Πορτογαλίας, τον Αύγουστο του 2022, πρόλαβε να κάνει δύο συμμετοχές με τον Παναθηναϊκό σε Super League και προκριματικά Conference League.

Με τον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε συνολικά 77 συμμετοχές και κατέκτησε ένα Κύπελλο.

Εχει φορέσει επτά φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, ενώ έχει εκπροσωπήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε επίπεδο U16, U17, U19 και U21.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.