Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τερζής: «Εμείς δικαιούμασταν να προκριθούμε, τα παιδιά ήταν αποφασισμένα να περάσουν στον επόμενο γύρο»

Τερζής: «Εμείς δικαιούμασταν να προκριθούμε, τα παιδιά ήταν αποφασισμένα να περάσουν στον επόμενο γύρο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/8/2023 23:53
Δίκαιη χαρακτήρισε την πρόκριση του Άρη επί της Αραράτ Αρμενία ο Τόλης Τερζής. Ο τεχνικός των «κίτρινων» στάθηκε στη βελτίωση της ομάδας στο δεύτερο μέρος, στην καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και στη αποφασιστικότητα των παικτών του να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Άρη στην NOVA μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Αραράτ Αρμενία (1-0):

«Θέλαμε τη νίκη, θέλαμε την πρόκριση. Φάνηκε ότι ήμασταν αγχωμένοι στο πρώτο μέρος, ήμασταν αρκετά πιεσμένοι. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πάρα πολύ καλά. Δημιουργήσαμε φάσεις από το πρώτο λεπτό για να πετύχουμε γκολ. Μας βοήθησαν οι αλλαγές. Νομίζω η νίκη είναι δίκαιη και αν πάρουμε τη σειρά των δύο αγώνων, εμείς δικαιούμασταν να προκριθούμε. Ευχαριστούμε το κόσμο που ήρθε και μας στήριξε, είναι πολύ σημαντική βοήθεια του. Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Όπως ξέρετε έχουμε πολλά καινούργια παιδιά, θέλουμε χρόνο για να γίνουμε ομάδα, για δέσουμε και να ακολουθήσουμε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση. Προσπαθούμε στην προπόνηση να βελτιωθούμε και να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

Για το αν του άρεσε η ομάδα: «Σήμερα γυρίσαμε καλύτερα τη μπάλα, την κρατήσαμε καλύτερα, την κυκλοφορήσαμε που δεν το κάναμε στην Αρμενία. Εκεί πήγαινε συνέχεια τρανζίσιον, πότε επιθετικά, πότε αμυντικά. Προσπαθήσαμε να βρούμε την τοποθέτηση που θέλαμε στο γήπεδο. Να έχουμε τις αποστάσεις, το κάναμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος. Μπήκαμε και καλύτερα, βοήθησαν και οι αλλαγές αλλά τα παιδιά ήταν αποφασισμένα να πετύχουν γκολ, να πάρουν την πρόκριση και να περάσουν στον επόμενο γύρο».

Για τον επόμενο αντίπαλο, την Ντιναμό Κιέβου: «Δύσκολη ομάδα, σαφώς η χαρά μας είναι μέχρι σήμερα και αύριο θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι μία ομάδα με μεγάλο όνομα στη χώρα της, έχει παίξει πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη, και σε Τσάμπιονς Λιγκ και σε Γιουρόπα Λιγκ. Από αύριο θα ασχοληθούμε με αυτούς, τώρα το μυαλό μας ήταν στο παιχνίδι με την αρμένικη ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.