Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης: «Να προστατέψουμε το σπίτι μας»

Άρης: «Να προστατέψουμε το σπίτι μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/8/2023 15:56
Με επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης ζητάει από τους φίλους της ομάδας να προστατέψουν το «Κλεάνθης Βικελίδης» και να μην παρεκτραπούν, στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου (10/8, 21.15), στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ.

Όλες οι ομάδες μετά τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα και στο ίδιο πλαίσιο κινούνται και οι «κίτρινοι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απομένουν λιγότερες από 48 ώρες για τον πρώτο αγώνα με την FC Dynamo Kyiv για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

Το Κλεάνθης Βικελίδης ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα γιορτινά του. Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλεί τους φιλάθλους να φροντίσουν το συντομότερο για την εξασφάλιση του εισιτηρίου τους.

Ενόψει του αυριανού αγώνα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή των φιλάθλων της, καθώς έχει χαρακτηριστεί ως «υψηλού κινδύνου» από την UEFA. Για το λόγο αυτό η ευρωπαϊκή ομοσπονδία όρισε δύο Παρατηρητές στο αυριανό παιχνίδι!

Απαιτείτε αυξημένη προσοχή αύριο από όλους μας, προκειμένου να μην τεθεί σε κίνδυνο η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και η προστασία της έδρας μας. Να το κάνουμε ξανά, όπως με την Ararat-Armenia, όπου η συμπεριφορά σας ήταν άψογη και υποδειγματική.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΥΡΣΟΙ, ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΛΕΪΖΕΡ, ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Επίσης η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι:

- Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες (18:15) πριν από τη σέντρα του αγώνα (21:15)

- Συνιστούμε, όπως φροντίσετε για την έγκαιρη προσέλευση και είσοδο στο γήπεδο, προκειμένου να αποφύγετε τον συνωστισμό και την ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής

Αύριο το βράδυ 25.000 φωνές θα ενωθούμε σε μια και όλοι μαζί θα κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Κανείς δεν πρέπει να λείψει και αύριο!».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.