Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βράνκεν: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο»

Βράνκεν: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/8/2023 19:49
Ο τεχνικός της Γκενκ, Βόουτερ Βράνκεν εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του θα ανακάμψει μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ο ίδιος έπλεξε το εγκώμιο του Ολυμπιακού τονίζοντας ότι θα παίξει πιο ανοιχτά από την Σερβέτ και προειδοποίησε τους παίκτες του για την ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Γκενκ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού (10/8) αγώνα με τον Ολυμπιακό για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Τις ήττες της ομάδας του: «Μιλάτε για αποτελέσματα. Θα ανακάμψουμε. Παίξαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες αλλά και προσδοκίες. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Είναι μέρος του αθλητισμού: πρέπει να απαντήσουμε και να προχωρήσουμε. Είναι καλό που αφοσιωνόμαστε στο παιχνίδι αυτό και δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Πάντα είναι σημαντικό να μιλάς με τους παίκτες, να έχεις επαφή με την ομάδα. Δεν θα πρέπει να είμαστε απογοητευμένοι. Παίζουμε απέναντι σε δυνατή ομάδα, δεν θα παίξει τόσο κλειστά όπως η Σερβέτ και η Έουπεν, θα διεκδικήσει τη νίκη και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Το εάν νιώθουν έξτρα πίεση: «Δεν είναι μεγαλύτερη η πίεση από την πίεση που είχαμε με την Σερβέτ. Θα έχουμε την ίδια πίεση και όποιος δεν αντέχει στην πίεση δεν ανήκει εδώ, δεν μπορεί να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Είναι ματς που κρίνουν τη χρονιά και είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε».

Τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έχει παίξει φιλικά, είδαμε και τα περσινά ματς. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε από τις λεπτομέρειες, πρέπει να παίξουμε στο καλύτερο δυνατό στάδιο αύριο, αυτό μετρά περισσότερο. Είναι μεγάλη ομάδα, το στάδιο είναι απίστευτο, μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο το γήπεδο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την ατμόσφαιρα. Έχει πολλούς παίκτες με προσωπικότητα και ικανότητες, με ταλέντο και μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στον αγώνα, Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε αλλά και να κάνουμε το δικό ματς παιχνίδι».

Τον αποκλεισμό από τη Σερβέτ: «Πήραμε μαθήματα ναι, δεν είναι τα ίδια σε σχέση με τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί στα τελειώματα και στη δημιουργία, να παίζουμε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά στο τελευταίο κομμάτι του γηπέδου».

Τις απουσίες πλην του Χέινεν: «Θα λείπει και ο Φαντέρα (εξτρέμ), Είναι εδώ αλλά δεν θα παίξει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.