Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημη η αναβολή στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος!

Επίσημη η αναβολή στο Παναθηναϊκός-Ατρόμητος!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/8/2023 14:18
H Super League με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ατρόμητο που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο (19/8) αναβάλλεται και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μπράγκα την Τετάρτη (23/8) στην Πορτογαλία για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και κανονικά θα έκανε πρεμιέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα το Σάββατο απέναντι στον Ατρόμητο.

Την ίδια μέρα ωστόσο η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια και έτσι η αστυνομία ζήτησε από τη λίγκα να αλλάξει ημέρα το παιχνίδι του τριφυλλιού. Μετά τη μεγάλη πρόκριση των «πράσινων» επί της Μαρσέιγ όμως, το να αγωνιστούν την Κυριακή για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά την Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ θα έκανε ακόμα δυσκολότερο το έργο τους.

Έτσι η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αναβάλει την αναμέτρηση την οποία και θα ορίσει σε νέα ημερομηνία.

Η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και λόγω των προγραμματισμένων υποχρεώσεων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη διεθνή διασυλλογική διοργάνωση UEFA Champions League, ο αγώνας ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, αναβάλλεται και θα οριστεί εκ νέου από τη Διοργανώτρια αρχή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.