Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να φτιάξουμε τη νοοτροπία μας»

Λουτσέσκου: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να φτιάξουμε τη νοοτροπία μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/8/2023 22:58
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα μπορούσε να έχει παράπονο από τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Χάιντουκ με 3-0 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έθελξαν με την απόδοσή τους αλλά είχαν ουσία στο παιχνίδι τους και κατόρθωσαν να επικρατήσουν χάρη στα γκολ του Σβαμπ με πέναλτι στο 12', του Ζίβκοβιτς στο 79' και ξανά του Σέρβου με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 85'.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός στη Nova:

Δεν σημαίνει κάτι η πρόκριση παρά μόνο ότι πάμε στα πλέι-οφ με στόχο να πάμε στους ομίλους της διοργάνωσης. Ήταν μία δύσκολη πρόκριση. Ήταν μία δύσκολη κλήρωση απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα. Το 3-0 ήρθε μετά από ένα κοπιαστικό παιχνίδι από την πλευρά μας.

Ένα δύσκολα διαχειρίσιμο πρώτο μέρος και μία διαφορετική εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα μαχητών με δυνατή νοοτροπία, που δε θα τα παρατάει. Χρειαζόμαστε χρόνο, προπονήσεις, αγώνες. Να "πετάξουμε" το άγχος που είχαμε στο πρώτο μέρος.

Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν έρθει πολύ χρόνο στην ομάδα, άρα πρέπει να εστιάσουμε και στη χημεία. Τώρα το ενδιαφέρον μας είναι στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή. Θα δούμε για τον αντίπαλο μας στην Ευρώπη. Ελπίζω ο κόσμος να καταλαβαίνει τη σημασία του παιχνιδιού της Κυριακής, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, τον θέλουμε δίπλα μας, είναι ο 12ος μας παίκτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.