Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικά τέλος από τη Γιουνάιτεντ ο Γκρίνγουντ!

Οριστικά τέλος από τη Γιουνάιτεντ ο Γκρίνγουντ!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
21/8/2023 17:38
Η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως ο Μέισον Γκρίνγουντ δεν θα συνεχίσει να είναι κάτοικος «Ολντ Τράφορντ» καθώς θεωρήθηκε καλύτερο και για τις δύο πλευρές να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Στον Άγγλο επιθετικό είχαν ασκηθεί διώξεις για απόπειρα βιασμού και άσκηση σωματικής βίας στην κοπέλα του και ήδη από την αρχή του 2022 η Γιουνάιτεντ τον είχε θέσει εκτός ομάδας.

Τις τελευταίες μέρες όμως και αφού είχε έρθει η αθώωση στο δικαστήριο του 22χρονου άσου, υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν τους «Κόκκινους Διάβολους» να τον εντάσσουν και πάλι κανονικά στο ρόστερ. Γρήγορα όμως υπήρξαν αντιδράσεις από τον κόσμο και έτσι πλέον ο Γκρίνγουντ θα αναζητήσει αλλού την καριέρα του.

«Όλοι όσοι εμπλέκονται, συμπεριλαμβανομένου και τον Μέισον, γνωρίζουν τις δυσκολίες της συνέχειας της καριέρας του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπήρχε κοινή συμφωνία πως θα ήταν πιο κατάλληλο για τον ίδιο να συνεχίσει μακριά από το Ολντ Τράφορντ και τώρα δουλεύουμε μαζί του για να βγάλουμε ένα αποτέλεσμα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.