Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με τη βίζα του Οζντόεφ για Σκωτία!

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με τη βίζα του Οζντόεφ για Σκωτία!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
22/8/2023 17:13
Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον ΠΑΟΚ καθώς η βίζα του Μάγκομεντ Οζντόεφ δεν έχει εκδοθεί ακόμα και έτσι υπάρχει κίνδυνος μη συμμετοχής του στο παιχνίδι με τη Χαρτς.

Η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» θα αναχωρήσει σε λίγο από τη Θεσσαλονίκη για το Εδιμβούργο, στην πτήση όμως δεν θα βρίσκεται ο Ρώσος μέσος καθώς ακόμα το Ηνωμένο Βασίλειο δεν έχει προχωρήσει στην έκδοση της βίζας του.

Όλο το θέμα προκύπτει λόγω της κατάστασης που υφίσταται με τους Ρώσους πολίτες στο Ηνωμένο Βασίλειο και ανάλογα θέμα αντιμετώπισε και η Σερβέτ στο παιχνίδι με τη Ρέιντζερς.

Από τη μεριά του ΠΑΟΚ κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να βρεθεί λύση, υπάρχει συνδρομή και από το Υπουργείο Εξωτερικών, και άπαντες περιμένουν το θέμα να έχει θετική κατάληξη.

Μάλιστα ήδη άνθρωπος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Βελιγράδι προκειμένου να διευθετηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το θέμα καθώς το Ηνωμένο Βασίλειο στέλνει πρώτα όλες τις βίζες στην κεντρική του πρεσβεία στην πρωτεύουσα της Σερβίας και από εκεί έπειτα στις άλλες χώρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.