Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Δεν υπάρχουν φαβορί, είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να κερδίζουμε»

Μαρτίνεθ: «Δεν υπάρχουν φαβορί, είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να κερδίζουμε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/8/2023 19:31
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τόνισε πως δεν υπάρχουν φαβορί και μία στιγμή μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ευδιάθετος, εξήρε τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές του και επισήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» ακόμα χτίζουν την ομάδα τους και προσπαθούν να βελτιώνονται παιχνίδι με παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ρόλο του φαβορί:«Θέλω να εκφράσω τη λύπη μου και τη στεναχώρια μου σε όλους τους ανθρώπους που παλεύουν με τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα. Αυτό είναι που με αγχώνει αυτή τη στιγμή.

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί. Όλα μπορούν να εξαρτηθούν από μικρά πράγματα. Είναι δύο απαιτητικά παιχνίδια. Όσο και να είσαι φαβορί μία φάση μπορεί να σου στερήσει το αποτέλεσμα. Θα δώσουμε το 100% και στα δύο παιχνίδια και θέλουμε την πρόκριση. Ανεξαρτήτου αντιπάλου είμαστε ο Ολυμπιακός και πάντα θέλουμε να κερδίζουμε.

Χρειάζεται προσωπικότητα και χαρακτήρας σε μία ομάδα που θέλει να κερδίζει. Πρώτα απ' όλα χρειάζεται καλή οργάνωση. Αυτό θέλουμε να καταφέρουμε»
.

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που θέλει:«Είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω την ομάδα να βελτιώνεται. Χρειαζόμαστε χρόνο για να γνωριστούμε ακόμα καλύτερα μεταξύ μας, είμαστε 8 εβδομάδες μαζί. Έχουμε και νεαρούς παίκτες στην ομάδα που χρειάζονται αυτοπεποίθηση για να βελτιωθούν. Πιστεύω πολύ στη λέξη ομάδα. Χρειάζεται χρόνος και σημασία έχει να μπορείς να δεις πως εξελίσσεται ο καθένας όχι τι κάνει τώρα. Έχουμε θέσει τις βάσεις και βλέπουμε να γίνεται πρόοδος σε αυτόν τον τομέα ».Για τις αλλαγές που μπορεί να κάνει και την απουσία του Ρόντινεϊ:«Εμείς χτίζουμε μία ομάδα και παράλληλα προσπαθούμε να κερδίζουμε παιχνίδια. Πρέπει να δούμε σε ποιες θέσεις θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα. Υπάρχουν παίκτες που ήρθαν τώρα και μπορούν να παίξουν ενώ κάποιοι άλλοι δεν είναι έτοιμοι. Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, θέλουμε να κερδίσουμε αλλά κοιτάμε και πιο μακριά και δεν θέλουμε να εκθέσουμε ποδοσφαιριστές που δεν είναι έτοιμοι.

Μου αρέσει να κάνω αλλαγές στους αγώνες μας, ανάλογα με το ποιος είναι ο αντίπαλος μας και τις ανάγκες της ομάδας. Θέλω οι παίκτες μου να τα δίνουν όλα και να έχουμε εναλλακτικές. Όλοι οι παίκτες δείχνουν να θέλουν να ακολουθήσουν την τακτική και τις οδηγίες, είμαστε σε μία κατάσταση που κάνουμε δοκιμές. Όλοι είναι εκεί και θέλουν να συνεισφέρουν, όποιον και να έλεγες να παίξει στη θέση του Ροντινέι θα ήθελε να το κάνει. Μόνο τον Πασχαλάκη δεν θα έβαζα εκεί αλλά αν του το ζητούσα θα έδινε το «παρών»
.

Για τον κόσμο:« Θέλουμε να πούμε στον κόσμο ότι μας έλειψαν πολύ στο πρωτάθλημα, το γήπεδο ήταν άδεια η παρουσία τους είναι πάντα καθοριστική και τώρα περισσότερο που χτίζεται η ομάδα, είναι ακόμη πιο αναγκαία που είμαστε όλοι νέοι. Ο στόχος και η επιθυμία μας είναι να δεθούμε με τον κόσμο, να είναι στο πλευρό μας σε κάθε λεπτό του παιχνιδιού. Η παρουσία τους είναι αποφασιστική για το αποτέλεσμα. Είμαστε αυτοί που είμαστε, χτίζουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο, είμαστε συγκεντρωμένοι στο σήμερα. Για τα υπόλοιπα ο κύριος Κορδόν»

Για τις συνθήκες που υπάρχουν με τις υψηλές θερμοκρασίες:« Στο σημεριν;oποδόσφαιρο πρέπει να έχεις πάντα υψηλή απόδοση σε συνθήκες όχι ιδανικές. Δεν ξέρω κανέναν επαγγελματία που παίζει σε τέλειες συνθήκες, πάντα θα υπάρχει κάτι. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, πάντα θα υπάρχουν προβλήματα αλλά πρέπει να προσαρμόζεσαι. Το πιο σημαντικό είναι να χτίσεις μία νοοτροπία και μία φιλοσοφία μέσα στην ομάδα που θα τα αντιμετωπίζεις όλα και να είμαστε θετικοί. Θα πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο με τις συνθήκες που έχουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.