Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας»

Μαρτίνεθ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/8/2023 00:30
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Τσουκαρίτσκι δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά τόνισε πως υπάρχει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι στη Σερβία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στις λεπτομέρειες που στέρησαν από την ομάδα του ακόμη ένα γκολ ενώ επισήμανε και το στοιχείο που την θέλει να μπαίνει δυνατά σε όλα της τα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το παιχνίδι:«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολλές ευκαιρίες και ακρίβεια στις πάσες μας κάτι που μας έλειπε. Έχουμε ακόμα πράγματα να βελτιώσουμε και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους παίκτες μου».

Για την καλή απόδοση της ομάδας:«Δεν είναι εύκολο να δεις σε μεγάλη διάρκεια την απόδοση που είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε όρεξη στο πρώτο μέρος, κερδίζαμε την μπάλα και θέλαμε να επιτεθούμε. Μας έλειψαν κάποιες λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να μας δώσουν και μεγαλύτερο σκορ. Ήμασταν όμως ανώτεροι».

Για την διαφαινόμενη πρόκριση:«Στην πραγματικότητα έχουμε κάνει τη μισή δουλειά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Σερβία. Έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο και από μία φάση αλλάζουν όλα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι».

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός σκοράρει στην αρχή των παιχνιδιών του: «Σκοράραμε και στο φιλικό με τον Αστέρα στο πρώτο λεπτό. Είναι αυτό που θέλουμε να κάνουμε στα παιχνίδια μας, είναι ένα στοιχείο της ομάδας μας. Είμαστε χαρούμενοι που τα έχουμε καταφέρει αλλά θέλουμε να δώσουμε και συνέχεια»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.