Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αλ Αχλί ο 21χρονος Βέιγκα, «ντροπιαστικό» έγραψε στο twitter ο Κρόος

Στην Αλ Αχλί ο 21χρονος Βέιγκα, «ντροπιαστικό» έγραψε στο twitter ο Κρόος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/8/2023 16:54
Η Αλ Αχλί ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκάμπρι Βέιγκα, με τον 21χρονο Ισπανό επιθετικό χαφ να συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας παρά το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. «Ντροπιαστικό» έγραψε στο twitter για την επιλογή του ο Τόνι Κρόος.

Σπουδαία μεταγραφή για την Αλ Αχλί καθώς η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκάμπρι Βέιγκα. Ο Ισπανός επιθετικός χαφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο.

Πρόκειται για μία κίνηση που έχει προκαλέσει ουκ ολίγα σχόλια καθώς ο Βέιγκα θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Ισπανίας και είχε στα χέρια του αρκετές προτάσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Μάλιστα την περασμένη εβδομάδα φέρεται ότι ήταν έτοιμος να υπογράψει στην Νάπολι με τη μεταγραφή να αγγίζει τα 30+6 εκατ. ευρώ. Ωστόσο το μπάσιμο της Αλ Αχλί οδήγησε τον Βέιγκα να πάρει την απόφαση να αφήσει την Ευρώπη στα 21 του για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Είναι αξιοσημείωτο πως στην είδηση της μεταγραφής στο twitter, ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τόνι Κρόος έγραψε» ντροπιαστικό».

Την περσινή σεζόν ο Βέιγκα αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια με τη φανέλα της Θέλτα σημειώνοντας 11 γκολ και 4 ασίστ.

Η Αλ Αχλί μ’ αυτήν την κίνηση ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιθετική της γραμμή μετά τους Αλέν Σεν-Μαξιμέν, Ριγιάντ Μαχρέζ και Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Photo Credit: twitter.com/ALAHLI_FCEN


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.