Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το ματς της χρονιάς στην Κύπρο: ΑΕΚ Λάρνακας – Εθνικός Άχνας 5-5 (video)!

Το ματς της χρονιάς στην Κύπρο: ΑΕΚ Λάρνακας – Εθνικός Άχνας 5-5 (video)!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2023 00:14
Όχι ένα, όχι δύο αλλά δέκα γκολ (!) σημειώθηκαν στο παιχνίδι της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Εθνικό Άχνας (5-5) για την 2η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος. Καρέ ο Σολ, χατ-τρικ ο Ηλία!

Το ματς της χρονιάς σημειώθηκε στην Κύπρο, με την ΑΕΚ Λάρνακας να φέρνει ισοπαλία 5-5 με τον Εθνικό, με τα οχτώ γκολ να σημειώνεται στο πρώτο ημίχρονο.

Η ομάδα της Άχνας πήρε από πολύ νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με ισάριθμα γκολ τον Ηλία (4’ πεν., 6’), ενώ στο 16’ ο Λομοτέι είχε δοκάρι για να κάνει το 0-3! Η ΑΕΚ μείωσε στο 16’ με κοντινή κεφαλιά του Σολ, ο Εθνικός έκανε το 1-3 στο 21’ με τον Λίπσκι έπειτα από ασίστ του Ηλία αλλά οι γηπεδούχοι έφεραν το σκορ στα ίσα μέσα σε τρία λεπτά με Σολ (28’ πεν.) και Τρικόφσκι (30’). Ο Σολ με τρίτο προσωπικό γκολ στο 45+1’ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ΑΕΚ αλλά ο Ηλία τον… μιμήθηκε και με δικό του τρίτο γκολ στο 45+5’ «έγραψε» το 4-4 που ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Ο ρυθμός όπως αναμενόταν ήταν πιο αργός στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ έκανε το 5-4 στο 72’ με τέταρτο γκολ του Σολ όμως ο Εθνικός Άχνας απάντησε στο 85’ με τον Λομοτέι για το 5-5. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ καθώς στο 90’ το γκολ του Γκαρσία για την ΑΕΚ ακυρώθηκε γιατί ο Σολ ήταν σε θέση οφσάιντ. Αξιοσημείωτο ότι μετά το φινάλε ο κόσμος αποδοκίμασέ τους γηπεδούχους, που παρέμειναν χωρίς νίκη μετά από δύο αγωνιστικές.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.