Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η «Ο Jogo» "στέλνει" τον Βλαχοδήμο στη Νότιγχαμ, η «Α Bola» λέει πως φοβάται μην πάει δανεικός στον Ολυμπιακό

Η «Ο Jogo» "στέλνει" τον Βλαχοδήμο στη Νότιγχαμ, η «Α Bola» λέει πως φοβάται μην πάει δανεικός στον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/8/2023 12:28
Αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες που παρουσιάζουν τα πορτογαλικά Μέσα αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Ο γκολκίπερ της Μπενφίκα, που είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποτελεί πλέον τον Νο. 1 στόχο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο αγγλικός σύλλογος μάλιστα κατέθεσε χθες (28/8) πρόταση ύψους 9 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, με τους «αετούς» της Λισαβόνας να ζητούν όμως περίπου 10 εκατ.

Το ζήτημα που προκύπτει σύμφωνα με την «A Bola» είναι πως ο Βλαχοδήμος δεν λέει «όχι» σε ενδεχόμενη μεταγραφή του, αλλά πρώτον παρουσιάζεται σκεπτικός για το ενδεχόμενο της Νότιγχαμ, αφού φέρεται να μην έχει λάβει εγγυήσεις πως θα λογίζεται ως βασικός, αντί του Ματ Τέρνερ που αποκτήθηκε από την Άρσεναλ, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζεται να προβληματίζεται πως μπορεί να καταλήξει δανεικός στον Ολυμπιακό, αφού ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Την ίδια στιγμή πάντως η «O Jogo» παρουσιάζει τον παίκτη θετικά διακείμενο στη μετακίνησή του στην Πρέμιερ Λιγκ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, τονίζοντας πως λόγω αυτής της διάθεσης πιέζεται και η Μπενφίκα να πέσει οικονομικά, αφού η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της.

Το τι ισχύει ακριβώς πάντως είναι άγνωστο και μένει να φανεί ποιος θα επιβεβαιωθεί τις επόμενες μέρες ή και ώρες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.