Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Μπόμελ: «Πρέπει να προσαρμοστούμε στη ζέστη, στο γήπεδο θα είναι ακόμα πιο θερμή η ατμόσφαιρα»

Φαν Μπόμελ: «Πρέπει να προσαρμοστούμε στη ζέστη, στο γήπεδο θα είναι ακόμα πιο θερμή η ατμόσφαιρα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2023 19:41
Ο τεχνικός της Αντβέρπ, Μαρκ Φαν Μπόμελ δήλωσε πως δεν περιμένει πολύ διαφορετικό ματς σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, ζήτησε μεγάλη συγκέντρωση από τους παίκτες του ενώ έκανε αναφορά στις υψηλές θερμοκρασίες στην Αθήνα καθώς και την καυτή ατμόσφαιρα των φίλων της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Αντβέρπ εν όψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ:

Για το αν έχουν κάνει εξάσκηση στα πέναλτι: «Είναι δύσκολο να κάνεις εξάσκηση στα πέναλτι. Στο σουτ έχουμε κάνει εξάσκηση».

Για τη ζέστη και αν επηρεάσει την Αντβέρπ: «Η ζέστη είναι σαν να είσαι διακοπές και έχει ξαφνικά 35 βαθμούς. Πολύ απλά πρέπει να προσαρμοστούμε. Ξέρουμε ότι κάνει ζέστη εδώ, και σήμερα στην προπόνηση, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να προσαρμοστούμε. Αύριο θα είναι ακόμα πιο θερμή η ατμόσφαιρα με τους οπαδούς, το θόρυβο που θα κάνουν και πιθανότατα κάποια πυροτεχνήματα. Είναι μέρος του παιχνιδιού. Ελπίζω να μην εμφανιστεί στις εφημερίδες ότι είμαστε εδώ για διακοπές».

Για το αν περιμένει άλλο ματς τακτικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: «Δεν περιμένω κάτι πολύ διαφορετικό. Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Σε τέτοια παιχνίδια οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά όπως ένα πλάγιο ή μία κόκκινη κάρτα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Δεν θα ξεκινήσουμε παίζοντας αμυντικά».

Για την έλλειψη εμπειρίας των παικτών του στο Champions League και αν θα βοηθήσει η δική του εμπειρία ως παίκτης στο παρελθόν: «Σίγουρα είναι καλό που έχω παίξει εγώ σε αυτό το επίπεδο. Αλλά τα παιδιά που ξεκινούν την καριέρα τους στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να το ζήσουν οι ίδιοι. Μαθαίνεις πολλά σε καυτές έδρες, δεν υπάρχει το καλύτερο σχολείο. Δεν έχω manual, μπορώ να τους δώσω πράγμα όμως την εμπειρία θα την αποκτήσουν μόνοι τους».

Για το ότι υπάρχει πίεση στον Γιάνσεν επειδή τα εξτρέμ δεν βοήθησαν στο προηγούμενο ματς: «Έτσι είναι το Τσάμπιονς Λιγκ. Τις λίγες ευκαιρίες πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Το έκανε στο πρώτο παιχνίδι. Ό,τι ευκαιρίες έχεις πρέπει να ψάξεις να τις κάνεις γκολ γιατί έτσι θα κάνεις πιο εύκολο το έργο σου».

Για το πως μπορείς να αποβάλεις το άγχος και την πίεση της εξέδρας: «Το πιο σημαντικό είναι πως να προετοιμαστείς μέσα στο γήπεδο, την τακτική προσέγγιση και μετά το τι θα περιμένουν στις εξέδρες είναι άλλο θέμα. Το πιο σημαντικό είναι αυτό μέσα στο γήπεδο και πως θα προετοιμαστούμε».

Για το ότι είναι ένα βήμα από την πρόκριση από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Όταν έχεις την ευκαιρία για το βήμα παραπάνω δεν μπορείς να το αφήσεις. Όταν φτάνεις εδώ πρέπει να προκριθείς».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.