Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Mην υπονομεύσουμε τη συνέχεια του ταξιδιού, η φωνή και το πάθος αρκούν»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Mην υπονομεύσουμε τη συνέχεια του ταξιδιού, η φωνή και το πάθος αρκούν»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/8/2023 19:15
Ανακοίνωσε με αποδέκτες τους φιλάθλους εξέδωσε ο ΠΑΟΚ ενόψει της αυριανής (31/8) αναμέτρησης με τη Χαρτς στην Τούμπα στο πλαίσιο των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών μόνο με τη φωνή τους, ώστε να πετύχουν την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» απειλείται με τιμωρία, η οποία θα επιφέρει κλείσιμο της Θύρας 4, όπου κάθονται οι οργανωμένοι, αφού η ποινή που του επιβλήθηκε μετά το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπεϊτάρ, ήταν με αναστολή.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Ένα βεγγαλικό ή laser, μια κροτίδα ή πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο, οτιδήποτε δεν συνάδει με τους κανονισμούς της UEFA, αρκούν για να επιφέρουν τις ήδη γνωστές κυρώσεις.

Συγκεκριμένα, αφορούν το κλείσιμο της Θύρας 4 τουλάχιστον για ένα παιχνίδι ή και όλων των κερκίδων, όπως μας έχει επισημανθεί προφορικά.

Η άψογη στάση όλων στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα, επιβεβαίωσε πως η φωνή και το πάθος αρκούν για να μετατρέψουν τον 12ο παίκτη μας, σε MVP.

Η πρόκριση επί της Χαρτς θα σηματοδοτήσει το οριστικό check-in για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League 2023-24, ας το χαρούμε όλοι μαζί, χωρίς να υπονομεύσουμε την συνέχεια του ταξιδιού»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.