Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Είναι μία πρόκριση που μας δίνει αυτοπεποίθηση για να προχωρήσουμε»

Λουτσέσκου: «Είναι μία πρόκριση που μας δίνει αυτοπεποίθηση για να προχωρήσουμε»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
31/8/2023 22:35
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Χαρτς για την πρόκριση της ομάδας του τονίζοντας πως άπαντες δουλεύουν πολύ από την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο προπονητής του «Δικέφαλου του Βορρά» στάθηκε στο σαφώς καλύτερο κλίμα που υπάρχει μετά τη φετινή πρόκριση σε σχέση με πέρσι που η ομάδα του είχε αποκλειστεί, ενώ επισήμανε πως στο μυαλό του υπάρχει μόνο το επόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA:

Για το αν είναι δικαίωση αυτή η πρόκριση:« Μπορώ να σας πω ότι κάναμε πολύ καλή δουλειά αυτό το καλοκαίρι. όταν μιλάω για δουλειά, μιλάω για θυσία και διάθεση από αυτό το γκρουπ. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ισχύει αυτό αλλά ακολουθούν και άλλα παιχνίδια.»

Για το κλίμα που επικρατεί«Αν μιλήσω για την ατμόσφαιρα που υπήρχε πέρσι σε σχέση με το τι ζούμε αυτή τη στιγμή ναι είναι κάτι παραπάνω. Είναι μία πρόκριση όμως που μας δίνει αυτοπεποίθηση και εμπειρία για να προχωρήσουμε.»

Για το αν πρέπει να περιμένουμε κάτι καλύτερο και από τους παίκτες που θα έρθουν: «Πρέπει να δουλέψουμε για το επόμενο παιχνίδι, αυτό που έχουμε μπροστά μας. Να δώσουμε τα πάντα, αυτός είναι ο στόχος μας και ό,τι άλλο δεν χωράει σε εμάς για να το σκεφτούμε»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.