Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Κόλο Μουανί με 90 εκατ. ευρώ

Στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Κόλο Μουανί με 90 εκατ. ευρώ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2023 04:06
Παρότι η μεταγραφή του Ράνταλ Κόλο Μουανί στην Παρί Σεν Ζερμέν έδειχνε πως «όδευε» σε ναυάγιο, εν τέλει έγινε η ανατροπή και ο διεθνής Γάλλος επιθετικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στους Παριζιάνους. Στα 90 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν είναι και επίσημα ο Ράνταλ Κόλο Μουανί. Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός είχε ζητήσει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να αποχωρήσει για τους Παριζιάνους και παρότι όλα έδειχναν «ναυάγιο» στις γερμανό-γαλλικές διαπραγματεύσεις, εν τέλει βρέθηκε η χρυσή τομή και ο 24χρονος άσος υπέγραψε στους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ο ποδοσφαιριστής έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2028 ενώ το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 90 εκατ. ευρώ!

Φυσικά τα νέα είναι ευχάριστα για τον ΠΑΟΚ καθώς η προσεχής αντίπαλος του στο Κόνφερενς Λιγκ, Άιντραχτ αποδυναμώθηκε σημαντικά στο φινάλε των μεταγραφών.

Ο Κόλο Μουανί είχε τρία γκολ σε τέσσερα ματς τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Άιντραχτ, ενώ αποχωρεί από τους «αετούς» της Φρανκφούρτης έχοντας συνολικά 26 γκολ και 17 ασίστ σε 50 συμμετοχές.

Photo Credit: twitter.com/PSG_inside


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.