Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άντονι: «Κόπηκε» από την Εθνική Βραζιλίας μετά τις ποινικές διώξεις για κακοποίηση της πρώην συντρόφου του!

Άντονι: «Κόπηκε» από την Εθνική Βραζιλίας μετά τις ποινικές διώξεις για κακοποίηση της πρώην συντρόφου του!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/9/2023 00:08
Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας «έκοψε» τον Άντονι από την αποστολή της «Σελεσάο» μετά τις δικαστικές έρευνες εις βάρος του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για κακοποιητική συμπεριφορά προς την πρώην σύντροφό του.

Εκτός Εθνική Βραζιλίας τέθηκε ο Άντονι μετά την άσκηση ποινικής δίωξης στο πρόσωπο του και το άνοιγμα ερευνών για τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του περί κακοποιητικής συμπεριφοράς.

Η απόφαση ελήφθη τη Δευτέρα (4/9) από τον προπονητή Φερνάντο Ντινίς και την ηγεσία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βραζιλίας μετά τη δημοσιοποίηση μηνυμάτων με απειλές από τον αθλητή προς την πρώην κοπέλα του Γκαμπριέλα Κάβαλιν, η οποία τον κατηγορεί για σωματική επιθετικότητα.

Η υπόθεση βρισκόταν ήδη υπό αστυνομική έρευνα ωστόσο το περιεχόμενο ορισμένων από τους ισχυρισμούς της Κάβαλιν δεν ήταν έρθει στη δημοσιότητα.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αρνήθηκε με μήνυμα του στα social media ότι διέπραξε τις επιθέσεις. Ισχυρίζεται ότι είναι θύμα ψευδών κατηγοριών και τέθηκε στη διάθεση των αρχών για να δώσει διευκρινίσεις.

Τη θέση του Άντονι στις κλήσεις της Βραζιλίας θα πάρει ο επιθετικός της Άρσεναλ, Γκαμπριέλ Ζεσούς.


Η Γκαμπριέλα Καβαλίν ισχυρίζεται ότι ξεκίνησε σχέση με τον Άντονι το 2021 και ότι, τον επόμενο χρόνο, μετακόμισε στην Ευρώπη για να ζήσει μαζί του. Τα μηνύματα που ανταλλάχθηκαν μεταξύ του Άντονι και της Καβαλίν αποκαλύπτουν απειλές και εκφοβισμούς που έκανε ο παίκτης στην πρώην κοπέλα του, η οποία επίσης τον κατηγορεί για επιθετικότητα.Τα μηνύματα δημοσιεύτηκαν στο «UOL Esporte», ενώ η Globo Esporte είχε επίσης πρόσβαση στο υλικό. Η Καβαλίν έχει πάρει περιοριστικά μέτρα κατά του παίκτη στη Βραζιλία και τον κατήγγειλε και στην Αγγλία.

Η Καβαλίν υποστηρίζει πως ο 23χρονος παίκτης της Γιουνάιτεντ της επιτέθηκε σωματικά πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2022 όταν ήταν έγκυος -απέβαλε την 16η εβδομάδα της εγκυμοσύνης- μετά από «κρίση ζήλειας». Ο λόγος ήταν μια φωτογραφία της από νυχτερινό κέντρο, η οποία έκανε έξαλλο τον Βραζιλιάνο. «Είπε ότι αν δεν έμενα μαζί του, δεν θα έμενα με κανέναν. Του είπα ότι ήμουν έγκυος, ότι με τρόμαζε, κάνοντας την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά. Έτρεμα από φόβο» τόνισε η γνωστή DJ ενώ σε άλλο μέρος πρόσθεσε:

«Ο Άντονι κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού και δεν με άφηνε να φύγω. Έσπασε πράγματα, πήρε το διαβατήριο μου. Μου πετούσε μπάλες ποδοσφαίρου, μου πετούσε ένα κινητό. Είπε ότι θα με σκοτώσει, ότι θα αυτοκτονήσει».

Το υλικό παραδόθηκε στην Πολιτική Αστυνομία από την υπεράσπιση της Καβαλίν και εμφανίζεται στην έρευνα ως αποδεικτικό στοιχείο για το ποιες ήταν οι επιθέσεις του αθλητή.

Η πιο σοβαρή περίπτωση, ο τραυματισμός στο χέρι της DJ, φέρεται ότι είχε συμβεί στις 8 Μαΐου του τρέχοντος έτους, στο Μάντσεστερ, και ήταν το γεγονός που οδήγησε στην καταγγελία.

Σύμφωνα με την αναφορά της γυναίκας στην αστυνομία, ο Άντονι είχε ενοχληθεί από το γεγονός ότι η Καβαλίν χρησιμοποιούσε το κινητό της. Φέρεται ότι πήρε το ποτήρι με το κρασί από το χέρι της και της το πέταξε, και ότι αυτή έβαλε το χέρι της μπροστά στο πρόσωπό της για να αμυνθεί.

Στην κατάθεσή του, ο Άντονι είπε μια διαφορετική εκδοχή: ότι της είχε ζητήσει να σταματήσει να πίνει, κάτι που εκείνη θα αρνιόταν. Ο παίκτης λέει ότι προσπάθησε να πάρει το γυάλινο ποτήρι από το χέρι της κοπέλας του και ότι, εκείνη τη στιγμή, αυτό έσπασε έσπασε και τραυμάτισε τη γυναίκα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.