Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν'τ Σιπ: «Δεν πρέπει δοθεί χώρος στον Μπακασέτα»

Φαν'τ Σιπ: «Δεν πρέπει δοθεί χώρος στον Μπακασέτα»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
7/9/2023 17:32
Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας, Τζον Φαν'τ Σιπ μίλησε στην ολλανδική «De Telegraaf» ενόψει της αποψινής (21:45) αναμέτρησης της «γαλανόλευκης» με την Ολλανδία στο «Φίλιπς Στάντιον» για τα προκριματικά του Euro 2024.

«Παραδοσιακά, στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξέρουν να αμύνονται. Είναι η ελληνική ποδοσφαιρική κουλτούρα να βάζει δύο μεγάλους, σωματικά δυνατούς αμυντικούς, όπως λειτούργησε πολύ καλά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004, και να δίνεις λιγότερη προσοχή στην ποδοσφαιρική ικανότητα», είπε ο Ολλανδός τεχνικός, ενώ στη συνέχεια ξεχώρισε δύο Έλληνες παίκτες, με τον πρώτο να είναι ο Χατζηδιάκος, του οποίοι εξήρε τις ικανότητες.

Σύμφωνα με τον Φαν’ τα Σιπ, πάντως, αυτός που πρέπει να προσέξει περισσότερο η Ολλανδία είναι ο Μπακασέτας, για τον οποίο τόνισε:«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Ο Μπακασέτας, που παίζει στην Τραμπζονσπόρ, είναι ο μέσος με τις περισσότερες ποδοσφαιρικές ικανότητες. Ένας έξυπνος παίκτης, που δουλεύει σκληρά για την ομάδα, αλλά και σκοράρει και δίνει ασίστ. Πρέπει να φροντίσεις να μην του δώσεις πάρα πολύ χώρο, γιατί μέσω αυτού η ελληνική ομάδα θα παίξει καλά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.