Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Δανεικός στον Άρη ο Σουλεϊμάνοφ

Επίσημο: Δανεικός στον Άρη ο Σουλεϊμάνοφ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
8/9/2023 21:00
Παίκτης του Άρη είναι κι επίσημα από το βράδυ της Παρασκευής (8/9) ο Μαγκομέντ Σουλεϊμάνοφ.

Ο 23χρονος εξτρέμ ανήκει πλέον και τυπικά στους «κίτρινους», με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να τον αποκτά με τη μορφή δανεισμού από την Κράσνονταρ, έχοντας και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2024.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Magomed-Shapi Suleymanov με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την ρωσική Krasnodar (με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2024).

Ο Magomed-Shapi Kamilyevich Suleymanov, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1999 στην πόλη Makhachkala.

Ο 23χρονος διεθνής πλάγιος μεσοεπιθετικός, που ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ομώνυμης ομάδας της πόλης του, έχει συνδέσει το όνομά του με την Krasnodar, φορώντας αρχικά τη φανέλα της δεύτερης ομάδας (Krasnodar 2) με συνολικό απολογισμό 55 συμμετοχές, 13 γκολ και 12 ασίστ και μετέπειτα της πρώτης, καταγράφοντας συνολικά 124 συμμετοχές, 23 γκολ, 8 ασίστ.
Τη σεζόν 2021-’22 παραχωρήθηκε δανεικός στην τουρκική Giresunspor (32 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ) και την επόμενη αγωνιστική περίοδο –επίσης με τη μορφή δανεισμού- στην ισραηλινή Hapoel Be'er Sheva (35 συμμετοχές, 5 γκολ και 6 ασίστ).

Ο Magomed-Shapi Suleymanov είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U16, U17, U18, U19 και U21 της Ρωσίας».


Στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε:

Νιώθω χαρούμενος που έρχομαι στον ΑΡΗ. Είναι μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου και θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα. Θέλω μαζί με την ομάδα να δώσουμε χαρές στον κόσμο μας.

Από τα πρώτα μηνύματα του κόσμου έχω καταλάβει πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος τους και ότι η καινούργια μου ομάδα είναι μια οικογένεια. Μου αρέσει αυτό και υπόσχομαι μέσα στο γήπεδο να κάνω το καλύτερο δυνατό.

Για τον ΑΡΗ πήρα πληροφορίες από τον προπονητή μου στην Κράσνονταρ. Μου είπε ότι ανήκει στα top club της Ελλάδας με πολύ ένθερμους οπαδούς, που γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε ματς και συμπαραστέκονται με πάθος στην ομάδα τους.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.