Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός ομάδας «μέχρι νεωτέρας» ο Άντονι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός ομάδας «μέχρι νεωτέρας» ο Άντονι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2023 18:43
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωστοποίησε ότι ο Άντονι θα μείνει εκτός ομάδας «μέχρι νεωτέρας» προκειμένου να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες για επίθεση ενάντια στην πρώην σύντροφό του.

Μετά τον αποκλεισμό από την Εθνική Βραζιλίας, ο Άντονι μένει εκτός και από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως γνωστοποίησαν οι «κόκκινοι διάβολοι», πάρθηκε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ «θα καθυστερήσει την επιστροφή του μέχρι νεωτέρας προκειμένου να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες».

Ο Άντονι βρίσκεται υπό έρευνα από τις Αρχές της Βραζιλίας και την Αστυνομία του Μάντσεστερ αφού η πρώην σύντροφός του Γκαμπριέλα Καβαλίν, ισχυρίστηκε ότι της επιτέθηκε σε διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ Ιουνίου 2022 και Μαΐου του τρέχοντος έτους. Δύο ακόμη γυναίκες κατηγόρησαν τον Βραζιλιάνο διεθνή μιλώντας σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ την Πέμπτη (07/09).

Ο 23χρονος χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της Καβαλίν «ψευδείς» σε μια πρώτη δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και την Παρασκευή έδωσε μια εκτεταμένη συνέντευξη στο βραζιλιάνικο τηλεοπτικό κανάλι SBT στην οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι επιτέθηκε σε οποιαδήποτε γυναίκα, λέγοντας: «Ποτέ δεν το έχω κάνει και ποτέ δεν θα το ‘κανα».

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει αναλυτικά: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγνωρίζει τους ισχυρισμούς εναντίον του Αντόνι. Οι παίκτες που δεν έχουν συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα. Ωστόσο, έχει συμφωνηθεί με τον Άντονι ότι θα καθυστερήσει την επιστροφή του μέχρι νεωτέρας προκειμένου να αντιμετωπίσει τις καταγγελίες. Ως σύλλογος καταδικάζουμε πράξεις βίας και κακοποίησης. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας όλων όσων εμπλέκονται σε αυτήν την κατάσταση και αναγνωρίζουμε τον αντίκτυπο που έχουν αυτοί οι ισχυρισμοί στους επιζώντες της κακοποίησης».

Από πλευράς του ο Άντονι δήλωσε: «Έχω συμφωνήσει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πάρω μια περίοδο απουσίας ενώ θα ασχοληθώ με τις κατηγορίες εναντίον μου. Αυτή ήταν μια κοινή απόφαση για να αποφύγω την απόσπαση της προσοχής στους συμπαίκτες μου και την περιττή διαμάχη για τον σύλλογο. Θέλω να επαναλάβω την αθωότητά μου για τα πράγματα για τα οποία έχω κατηγορηθεί και θα συνεργαστώ πλήρως με την αστυνομία για να τους βοηθήσω να φτάσουν στην αλήθεια. Ανυπομονώ να επιστρέψω για να παίξω το συντομότερο δυνατό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.