Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΦΗ: Πάει για το «μπαμ» με Γκλέιζερ

ΟΦΗ: Πάει για το «μπαμ» με Γκλέιζερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/9/2023 21:08
«Βόμβα» είναι έτοιμος να πυροδοτήσει ο ΟΦΗ καθώς σύμφωνα με τα Μέσα του Ισραήλ ο Νταν Γκλέιζερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει στους Κρητικούς.

Πρώτο θέμα στα Μέσα του Ισραήλ είναι η διαφαινόμενη μεταγραφή του Νταν Γκλέιζερ στον ΟΦΗ. Σύμφωνα με τα «Sport1» και το «Sports Walla», οι Κρητικοί είναι πολύ κοντά στο να αποκτήσουν τον Ισραηλινό αμυντικό χαφ από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όπως αναφέρεται, στον 26χρονο προσφέρθηκε διετές συμβόλαιο από την ελληνική ομάδα ενώ ο ποδοσφαιριστής φέρεται πως βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Ο Γκλέιζερ είναι 18 φορές διεθνής με την Εθνική του Ισραήλ. Γεννημένος στο Τελ Αβίβ, αγωνίζεται σχεδόν σ’ όλη την καριέρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία έχει καταγράψει 194 συμμετοχές (2 γκολ, 6 ασίστ). Τα πρώτα χρόνια είχε δοθεί δανεικός σε Μπεϊτάρ Τελ Αβίβ (43 συμμ., 2 γκολ) και Μακάμπι Νετάνια (30 συμ., 1 γκολ, 1 ασίστ) ενώ από το 2018 αγωνίζεται ανελλιπώς στην μεγάλη ομάδα της γενέτειρας του, στην οποία είναι και αρχηγός.

Όπως υποστηρίζουν οι Ισραηλινοί, ο λόγος που αποχωρεί είναι ότι ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ρόμπι Κιν δεν τον χρησιμοποίησε στα πρώτα ματς της σεζόν καθώς έχει μόλις μία συμμετοχή μέχρι τώρα και αυτή ως αλλαγή. Αξιοσημείωτο ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο. Όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ φέρεται ότι θα διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.