Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Ξύλο μεταξύ παικτών και διακοπή στην Κομοτηνή, αναβολή στην Κοζάνη

Κύπελλο Ελλάδας: Ξύλο μεταξύ παικτών και διακοπή στην Κομοτηνή, αναβολή στην Κοζάνη

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
13/9/2023 18:24
Με δυσάρεστες εκπλήξεις συνεχίστηκε η 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet σήμερα (13/9) αφού δύο παιχνίδια έμειναν στον... αέρα.

Η αρχή έγινε με το Κοζάνη - Ηρακλής, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 16:00 αλλά αναβλήθηκε μόλις τρεις ώρες πριν τη σέντρα και μετά από σύσκεψη ανάμεσα σε ΕΠΟ, ομάδες, περιφέρεια και αστυνομία, με αιτιολογία την καταλληλότητα του ΔΑΚ Κοζάνης, το οποίο όπως προκύπτει δεν έχει λάβει σχετική αδειοδότηση αν και εντός ημερών ξεκινά η Super League 2, όπου αγωνίζεται φέτος η «νεοφώτιστη» τοπική ομάδα.

Κι αν αυτό το περιστατικό αποτέλεσε τη... φάρσα της ημέρας, η τραγωδία ήρθε στην Κομοτηνή, όπου ο Πανθρακικό υποδέχθηκε τον Εθνικό Πειραιώς. Με το σκορ 1-0 υπέρ των Πειραιωτών, από το 29' με γκολ του Αντωνίου, ήρθε η διακοπή του αγώνα στο 43' ύστερα από σκληρό μαρκάρισμα του Παναγιώτη Ζωγραφάκη σε παίκτη των γηπεδούχων.

Αυτό προκάλεσε γενικευμένη σύρραξη, στην οποία συμμετείχαν οι δύο πάγκοι, με αποτέλεσμα να πέσει αρκετό ξύλο και τον παίκτη του Εθνικού, Σπύρο Γεωργούση να τραυματίζεται και να διακομίζεται κατόπιν σε νοσοκομείο, μην αφήνοντας στον διαιτητή άλλη επιλογή από το να διακόψει την αναμέτρηση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.