Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρεάλ Μαδρίτης: Συνελήφθησαν παίκτες της ομάδας Νέων για διάδοση σεξουαλικού υλικού με ανήλικη!

Ρεάλ Μαδρίτης: Συνελήφθησαν παίκτες της ομάδας Νέων για διάδοση σεξουαλικού υλικού με ανήλικη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/9/2023 20:49
Τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης συνελήφθησαν από την αστυνομία και βρίσκονται υπό κράτηση κατηγορούμενοι για διάδοση σεξουαλικού υλικού με μια 16χρονη κοπέλα.

«Βόμβα» στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς όπως ενημέρωσε ο σύλλογος ένας παίκτης της Καστίγια και τρεις παίκτες της 3ης ομάδας του συλλόγου έδωσαν κατάθεση στην Πολιτική Φρουρά σε σχέση με μια καταγγελία για φερόμενη διάδοση ενός ιδιωτικού βίντεο στο WhatsApp.

Η «El Confidencial» αποκάλυψε πως τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης συνελήφθησαν από την αστυνομία και βρίσκονται υπό κράτηση! Όπως αναφέρει το ισπανικό ρεπορτάζ οι κατηγορίες είναι για διάδοση σεξουαλικού υλικού με μια 16χρονη κοπέλα.

Στις 6 Σεπτεμβρίου η μητέρα της ανήλικης κοπέλας έκανε την καταγγελία και μετά από έρευνα των Αρχών προέκυψαν οι συλλήψεις που έγιναν το πρωί της Πέμπτης (14/9) στο προπονητικό κέντρο «Valdebebas». Οι εξελίξεις συνεχίζονται και σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν αποκλείεται να υπάρχει εμπλοκή κι άλλων παικτών ακόμα και από την πρώτη ομάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρει στην ανακοίνωση της ότι όταν θα έχει λεπτομερή γνώση των γεγονότων, θα λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.