Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα»

Μαρτίνεθ: «Αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/9/2023 00:42
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ επισήμανε πως η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα, πλήρωσε όμως τα λάθη της και τώρα θέλει να ανακάμψει.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε κακό πρόσωπο απέναντι στη Φράιμπουργκ, ηττήθηκε όμως με 3-2 και ξεκίνησε με το «αριστερό» τις υποχρεώσεις του στο Europa League.

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως παρά τα λάθη η ομάδα του είχε την ευκαιρία να πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα όμως παίρνει μαθήματα από την αναμέτρηση και συνεχίζει κοιτάζοντας την επόμενη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

Για το αν είναι από τις φορές που δεν κερδίζει η καλύτερη ομάδα:« Μας πονάει η ήττα γιατί στόχος μας ήταν να κερδίσουμε αλλά θεωρώ πως το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Κάναμε πολλά λάθη τα οποία στην Ευρώπη τα «πληρώνεις» αλλά ακόμα και έτσι χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλα γκολ».

Για το αν έφταιγαν τα λάθη και οι χαμένες ευκαιρίες:« Ήταν πραγματικά χαμένες ευκαιρίες, είχαμε στην αρχή ξεκάθαρη στιγμή για ένα γκολ. Στη συνέχεια κάναμε λάθη και είπαμε ότι τα πληρώνεις μπροστά σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Προσπαθούσαμε όμως συνεχώς. Είχαμε όμως ευκαιρίες, 17 σουτ απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Από τα λάθη μας όμως μαθαίνουμε, πήγαμε ενάντια στο ρεύμα αλλά δεν πήραμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα το οποίο αξίζαμε».

Για τον τραυματισμό του Έσε και αν υπάρχει κάποια διαμαρτυρία για τη φάση:«Ήταν μία δυσάρεστη στιγμή στον αγώνα. Κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές. Ήταν προφανής η επαφή ο παίκτης μας είχε μύτη. ;hταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, έχουμε όμως παιχνίδι την Κυριακή και πρέπει να ανακάμψουμε. Παίξαμε ένα ποδόσφαιρου υψηλού επιπέδου παρά την ήττα μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.