Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Όλα ξεκίνησαν από την ένταση και η αποφασιστικότητα που δείξαμε» (video)

Λουτσέσκου: «Όλα ξεκίνησαν από την ένταση και η αποφασιστικότητα που δείξαμε» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/9/2023 00:01
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην ένταση και την αποφασιστικότητα που έδειξε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος κόντρα στην Ελσίνκι, κάτι που έφερε τη μεγάλη νίκη για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην Cosmote TV μετά το φινάλε του αγώνα:

Για το ότι άφησε ένα ημίχρονο ο ΠΑΟΚ: «Όχι, όχι, όχι δε συμφωνώ. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Το γκολ που δεχθήκαμε μας έριξε την αυτοπεποίθηση και ανέβασε της Ελσίνκι. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες ότι δεν έπρεπε να συμβεί αυτό. Τους είπα ότι παίζουμε καλά, δεν έπρεπε να τα παρατήσουμε γιατί δεχθήκαμε ένα γκολ. Υπάρχουν άλλα 50 λεπτά για να το γυρίσουμε. Όλα ξεκινάνε από την ένταση και την αποφασιστικότητα. Και αυτό συνέβη».

Για τις αλλαγές: «Ναι αλλά είναι φυσιολογικό και πρέπει να συμβαίνει σε όλα τα ματς. Οι παίκτες που βγαίνουν αλλαγή πρέπει να καταλάβουν τη φρεσκάδα και το πιο καθαρό μυαλό που φέρνουν οι παίκτες από τον πάγκο. Και οι παίκτες από τον πάγκο να καταλαβαίνουν το πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά τους στον αγωνιστικό χώρο. Είναι σημαντικό και στα δύο κομμάτια αν θες να λέγεται ομάδα και να έχεις δυνατό σύνολο».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.