Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Προσωρινή διακοπή στο Αχαρναϊκός - Πιερικός, δεν διεξήχθη το Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας

Κύπελλο Ελλάδας: Προσωρινή διακοπή στο Αχαρναϊκός - Πιερικός, δεν διεξήχθη το Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
27/9/2023 18:27
Μετ' εμποδίων συνεχίζεται και... ευτράπελων συνεχίζεται η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από τα ματς της 4ης φάσης που ήταν προγραμματισμένα σήμερα (27/9) το Αιολικός - Αναγέννηση Καρδίτσας δεν διεξήχθη και κατοχυρώθηκε με 3-0 υπέρ της ομάδας της Λέσβου, αφού οι Καρδιτσιώτες δήλωσαν αδυναμία να πραγματοποιήσουν το ταξίδι στο νησί του Αιγαίου.

Από εκεί και πέρα μετά τη διακοπή προ ημερών στο Πανθρακικός - Εθνικός στην 3η φάση, λόγω επεισοδίων μεταξύ των παικτών, ήρθε άλλη μία διακοπή σήμερα στο Μενίδι, ευτυχώς προσωρινή, στο ματς μεταξύ Αχαρναϊκού και Πιερικού.

Σύμφωνα με την ΕΡΑ Σπορ, το ματς διεκόπη, έπειτα από φωτοβολίδα που πέταξε οπαδός των γηπεδούχων και η οποία τραυμάτισε τον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης κ. Παγουρτζή, με το ματς να διακόπτεται στο 27ο λεπτό και να συνεχίζεται μετά από περίπου δέκα λεπτά.

Αν σε όλα αυτά προστεθούν η αναβολή του ματς της Κοζάνης, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, στη προηγούμενη φάση, και το αλαλούμ που προέκυψε με τον Αλμωπό Αριδαίας που πρώτα αποβλήθηκε από τη Super League 2 και το Κύπελλο, αλλά εν συνεχεία εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής με την αναμέτρηση κόντρα στον Καμπανιακό για το Κύπελλο να είναι στον... αέρα, καταλαβαίνει κανείς πως μόνο καλά δεν έχει ξεκινήσει η φετινή διοργάνωση.

Στα ματς που έγιναν κανονικά σήμερα πάντως, η ΑΕΛ επικράτησε 3-0 του Τυληκράτη Λευκάδας εντός έδρας, η Νίκη Βόλους 3-1 του ΠΑΟ Βάρδα εκτός έδρας και τα Χανιά 2-1 της Κοζάνης εκτός και όλες προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο, όπου μάλιστα θα υπάρξει και κρητικό ντέρμπι αφού οι Χανιώτες θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.