Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίρνει Ζούμα για το… καλοκαίρι η Τσέλσι

Παίρνει Ζούμα για το… καλοκαίρι η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2014 01:50
Σε συμφωνία με την Σεντ Ετιέν για την απόκτηση του Κερτ Ζούμα φέρεται πως έχει έρθει η Τσέλσι, με τα αγγλικά και γαλλικά Μέσα να αναφέρουν πως παίκτης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο και θα αγωνιστεί δανεικός στη γαλλική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι. Στα 15 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Στην Τσέλσι φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κερτ Ζούμα. Όπως αναφέρουν αγγλικά και γαλλικά Μέσα, ο 19χρονος Γάλλος στόπερ της Σεντ Ετιέν, ο οποίος είχε έρθει πρόσφατα σε επικοινωνία με τον Ζοζέ Μουρίνιο, θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε».

Ωστόσο, ο ταλαντούχος αμυντικός θα παραμείνει στο ρόστερ της Σεν Ετιέν μέχρι το καλοκαίρι ως δανεικός από την αγγλική ομάδα, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ποσό της μεταγραφής θα φτάσει τα 15 εκατ. ευρώ.

Ο Ζουμά θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει «γεμάτες» συμμετοχές στο Σαμπιονά.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται βασικός στους «στεφανουά» αν και το δολοφονικό τάκλιν του στον Γκερμπέρ της Σοσό (του έσπασε τον αστράγαλο), τον έχει στιγματίσει, με την πειθαρχική Επιτροπή της Γαλλικής Ομοσπονδίας να του είχε επιβάλει τιμωρία 10 αγωνιστικών!

Ο ίδιος είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Μουντιάλ Κ-20 το καλοκαίρι στα γήπεδα της Τουρκίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.