Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνάντηση Μπέκαμ και Μόντριτς και «όργιο» φημών για ενδιαφέρον της Ίντερ Μαϊάμι για τον Κροάτη

Συνάντηση Μπέκαμ και Μόντριτς και «όργιο» φημών για ενδιαφέρον της Ίντερ Μαϊάμι για τον Κροάτη

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
2/10/2023 18:35
Ο Λούκα Μόντριτς φέρεται πως συναντήθηκε με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ συζητώντας για ενδεχόμενη μεταγραφή του Κροάτη άσου στην Ίντερ Μαϊάμι!

Ο 38χρονος Κροάτης σούπερ σταρ απέρριψε την πρόταση της Αλ Νασρ το περασμένο καλοκαίρι και προτίμησε να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης ανανεώνοντας για ακόμα ένα χρόνο τη συνεργασία του.

Με συνολικά 23 τρόπαια, μεταξύ των οποίων πέντε Τσάμπιονς Λιγκ, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ισπανίας, ο πολύπειρος μέσος έχει γράψει τη δική του ιστορία με τη φανέλα της «βασίλισσας», την οποία ως τώρα έχει φορέσει σε 488 επίσημες αναμετρήσεις τα 12 χρόνια που αγωνίζεται εκεί.

Παρ' όλα αυτά φέτος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι και έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα, με διάφορα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και πως η Ίντερ Μαϊάμι, που προσφάτως απέκτησε τον Λιονέλ Μέσι δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Συγκεκριμένα όπως αποκέλυσε ο παλαίμαχος άσος των «μερένχες», Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, στο ραδιοφωνικό σταθμό της Μαδρίτης «Cadena SER», ο Λέο ζήτησε από τον Μπέκαμ να προσπαθήσει να φέρει τον Μόντριτς στο Μαϊάμι, με τον Άγγλο ιδιοκτήτη της ομάδας του MLS να πραγματοποιεί συνάντηση με τον κροάτη σε εστιατόριο του Ζάγκρεμπ, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό που κηνήθηκα και που κατέληξε η όποια συζήτηση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.