Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: «Ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας, δεν πετάμε αντικείμενα»

ΠΑΟΚ: «Ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας, δεν πετάμε αντικείμενα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/10/2023 15:06
Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητάει από τον κόσμο του να μην προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Στη Θεσσαλονίκη ανυπομονούν για τη «μάχη» με τη γερμανική ομάδα και περιμένουν μία κατάμεστη Τούμπα. Λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών των «ασπρόμαυρων» σε προηγούμενα παιχνίδια, υπάρχει ακόμα κίνδυνος τιμωρίας από την UEFA, κάτι το οποίο άπαντες θέλουν να αποφευχθεί.

Γι' αυτόν τον λόγο ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση δίνοντας οδηγίες στους φίλους του προκειμένου να προστατέψουν την έδρα του συλλόγου.

Αναλυτικά:

«Η ποδοσφαιρική Ευρώπη στρέφει την προσοχή της στο γήπεδο της Τούμπας για την σπουδαία αναμέτρηση κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι να σπρώξουν την ομάδα στο τρίποντο με το πάθος και τη φωνή τους.

Η Τούμπα γεμίζει με πάθος και θετική ενέργεια. Η Τούμπα γίνεται πρωταγωνίστρια της αναμέτρησης. Η Τούμπα μένει ανοιχτή και στους επόμενους αγώνες, εκεί που θα κριθεί η πρόκριση!Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε πυρσούς και βεγγαλικά, δεν σηκώνουμε πανό με πολιτικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Καταθέτουμε την ψυχή μας και τη φωνή μας, που είναι παραπάνω από αρκετά για να διατηρήσουν τον μύθο της Τούμπας!

Ο κίνδυνος τιμωρίας είναι ορατός κι αρκεί ένα λάθος για να κλείσει μέρος ή και ολόκληρο το γήπεδο στα επόμενα παιχνίδια μας. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας, σε κάθε γήπεδο, σ’ όλη τη γη.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00. Προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού, ελάτε στο γήπεδο νωρίς. Τα εισιτήρια του αγώνα συνεχίζουν να πωλούνται κανονικά μέσω διαδικτύου, ενώ τα εκδοτήρια της Τούμπας θα είναι ανοιχτά όλη την ημέρα του αγώνα για παραλαβή ηλεκτρονικών εισιτηρίων ή εισιτηρίων διαρκείας.

Δεν απαντάμε σε προκλήσεις, δεν αντιδράμε σε αναποδιές. Στηρίζουμε την ομάδα μας για 90 λεπτά και γράφουμε όλοι μαζί ιστορία!».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.