Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτιά»

Λουτσέσκου: «Πολύ νωρίς να μιλάμε για πρωτιά»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/10/2023 00:51
O Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν μεν χαρούμενος, αλλά κράτησε χαμηλά τους τόνους μετά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά», μιλώντας στην Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα, αρνήθηκε να μπει σε συζήτηση περί πλεονεκτήματος για την πρωτιά στον όμιλο, στεκόμενος μόνο στον τρόπο που διαχειρίστηκε η ομάδα του την πίεση και στην κατάκτηση της νίκης.

Συγκεκριμένα για το αν η νίκη αυτή δίνει πλεονέκτημα πρωτιάς, είπε: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για πρώτη θέση. Το σημαντικό είναι πως θέλαμε και κατακτήσαμε τη νίκη. Πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο και έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια. Η Άιντραχτ είναι μία πολύ δυνατή, γρήγορη ομάδα, που παράγει ποδόσφαιρο. Το ίδιο και η Αμπερντίν και η Ελσίνκι. Να χαρούμε το αποτέλεσμα και τίποτα άλλο πέρα από αυτό».

Για την υψηλή πίεση που είχε ο αγώνας: «Είναι φυσικό να υπάρχει μεγάλη πίεση μέσα στο παιχνίδι. Παίξαμε ένα τέλειο παιχνίδι και με εξαίρεση το λάθος στο γκολ που δεχτήκαμε παίξαμε με μεγάλη ποιότητα και κατανόηση των λύσεων που έπρεπε να βρούμε στην εξέλιξη του αγώνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.