Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τοπμέλερ: «Θα είναι καυτή η ατμόσφαιρα στη Γερμανία μετά τα όσα έγιναν στο φινάλε»

Τοπμέλερ: «Θα είναι καυτή η ατμόσφαιρα στη Γερμανία μετά τα όσα έγιναν στο φινάλε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/10/2023 01:09
Πικραμένος από την ήττα αλλά και ολίγον ενοχλημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ντίνο Τοπμέλερ, μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 2η αγωνιστικη των ομίλων του Κονφερενς Λιγκ.

«Δεν αξίζαμε την ήττα. Είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Είχαμε 18 τελικές και χάσαμε γιατί μας έλειψε η ακρίβεια στο τελείωμα. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ έστω και αν χάσαμε από γκολ... μπιλιάρδο» δήλωσε αρχικά και προσέθεσε όσον αφορά τη φάση με τον Βιεϊρίνια, όπου δεν τηρήθηκε το fair play: «Δεν υπήρχε κάτι για να γίνει fair play. Δεν έπρεπε να ξαπλώσει ο Βιεϊρίνια. Δεν χρειάζεται να μας δείχνουν με το δάκτυλο».

Τέλος σχετικά με τη συνέχεια στον όμιλο ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που υπάρχει στο ματς της Γερμανίας μετά τα όσα ακολούθησαν τη λήξη της αναμέτρησης, όπου Μεϊτέ και Τραπ αποβλήθηκαν σε μία παρολίγο σύρραξη των παικτών: «Ξέρουμε ότι με τον ΠΑΟΚ θα παίξουμε για την πρωτιά του ομίλου. Ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα αλλά απομένουν ακόμα 4 ματς. Και ένα από αυτά είναι στη δική μας έδρα με μία καυτή ατμόσφαιρα ιδιαίτερα μετά τα επεισόδια στο φινάλε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.