Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σενάριο «βόμβα» για δανεισμό του Μέσι στη Μπαρτσελόνα - Διαψεύσεις από το «Athletic»!

Σενάριο «βόμβα» για δανεισμό του Μέσι στη Μπαρτσελόνα - Διαψεύσεις από το «Athletic»!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
6/10/2023 20:30
«Φωτιά» βάζει δημοσίευμα της καταλανικής «Sport» που κάνει λόγο για πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα τον προσεχή Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ Μαϊάμι, αλλά το «Athletic» έσπευσε να διαψεύσει άμεσα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ, η αποτυχία της Ίντερ Μαϊάμι να προκριθεί στα πλέι οφ του MLS σε συνδυασμό με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο εκ των ιδιοκτητών της, Χόρχε Μας, ο οποίος τόνιζε πως ο Αργεντινός θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί Καταλονία για να τον αποχαιρετήσουν όπως του αρμόζει, φέρεται πως έχουν δημιουργήσει προσδοκίες στους «μπλαουγκράνα».

Φυσικά κάτι επίσημο δεν υπάρχει, ούτε σε επίπεδο επαφών, αλλά η «Sport» τονίζει πως είναι κοινή επιθυμία τόσο του Μέσι όσο και της Μπαρτσελόνα να «σμίξουν» ακόμα μία φορά.



Από την πλευρά του πάντως το έγκυρο «Athletic» διέψευσε πλήρως το σενάριο, τονίζοντας πως ο Αργεντινός σταρ δεν είχε τις εγγυήσεις πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να καλύψει το συμβόλαιό του το περασμένο καλοκαίρι, οπότε θεωρείται απίστευτο να συμβεί κάτι διαφορετικό τώρα.

Επίσης, η σχέση της οικογένειας του 36χρονου με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, δεν είναι η καλύτερη δυνατή, καθώς στο περιβάλλον του Μέσι δεν άρεσε ο τρόπος που αποχώρησε από τους πρωταθλητές Ισπανίας το καλοκαίρι του 2021.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.