Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ζιρού φόρεσε γάντια τερματοφύλακα και έπιασε τετ-α-τετ στο 90+14’ χαρίζοντας τη νίκη στην Μίλαν! (video)

Ο Ζιρού φόρεσε γάντια τερματοφύλακα και έπιασε τετ-α-τετ στο 90+14’ χαρίζοντας τη νίκη στην Μίλαν! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/10/2023 00:17
Απίστευτο φινάλε στο Τζένοα-Μίλαν, με τους αντίπαλους τερματοφύλακες να αποβάλλονται στις καθυστερήσεις, τον Ολιβιέ Ζιρού να φοράει γάντια γκολκίπερ και να αποκρούει τετ-α-τετ στο 90+14’ επιτρέποντας στους «ροσονέρι» να φύγουν με το «διπλό» (1-0) από την Γένοβα.

Και τι δε συνέβη στο φινάλε του αγώνα ανάμεσα σε Τζένοα και Μίλαν!

Οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν με 1-0 στην Γένοβα με το γκολ του Πούλισιτς (87’) αλλά στο 90+8’ έχασαν με αποβολή τον γκολκίπερ Μενιάν, ο οποίος βρήκε με το γόνατο τον αντίπαλο επιθετικό και με τις αλλαγές να έχουν συμπληρωθεί, ο Ολιβιέ Ζιρού χρειάστηκε να φορέσει γάντια τερματοφύλακα.

Στο 90+12’ η Τζένοα είχε δοκάρι με απευθείας χτύπημα φάουλ για να ισοφαρίσει και στην επόμενη φάση ο γκολκίπερ της Μαρτίνεθ, που είχε προωθηθεί για το κόρνερ, έκανε φάουλ παίρνοντας δεύτερη κίτρινη. Στο ματς πέρασέ ο άλλοτε γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Λεάλι καθώς οι γηπεδούχοι δεν είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές.

Το ματς έφτασε στο 90+14’ εκεί όπου ο Πούσκας βρέθηκε απέναντι από τον Ζιρού αλλά ο Γάλλος… γκολκίπερ βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ και στη συνέχεια μπλόκαρε τη μπάλα, κρατώντας το 1-0 υπέρ της Μίλαν ως το τέλος!

Μετά το ματς ο Ζιρού δήλωσε στην ιταλική τηλεόραση: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Έκανα μια μεγάλη απόκρουση στο τέλος του αγώνα και είμαι περήφανος για όλη την ομάδα. Πολεμήσαμε σαν λιοντάρια. Η απόκρουση μου; Ήταν σχεδόν σαν γκολ. Ο Καλαβρία μάτωσε το χέρι μου, αλλά είναι εντάξει. Θα κορνιζάρω αυτήν τη φανέλα».

Δείτε το σουρεάλ φινάλε με τις δύο αποβολές, το δοκάρι και την επέμβαση του Ζιρού:




Όλα τα στιγμιότυπα:




Αξιοσημείωτο ότι η Μίλαν ξεκινάει με επτά νίκες στα πρώτα οχτώ ματς της Σέριε Α για 2η φορά τις τρεις τελευταίες σεζόν, όσες και στις προηγούμενες… 65!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.