Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η UEFA ανέβαλε όλες τις διεθνείς αναμετρήσεις στο έδαφος του Ισραήλ!

Η UEFA ανέβαλε όλες τις διεθνείς αναμετρήσεις στο έδαφος του Ισραήλ!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
9/10/2023 01:55
Η ραγδαία κλιμάκωση της βίας μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων, μετά την επίθεση της Χαμάς το πρωί του Σαββάτου (7/10), έχει σοβαρές επιπτώσεις και στον αθλητισμό, αφού πλέον θεωρείται αδύνατον να πραγματοποιηθούν διεθνείς αναμετρήσεις σε ισραηλίτικο έδαφος.

Όπως έγινε γνωστό εξάλλου νωρίτερα σήμερα (9/10) οι ξένοι παίκτες των ομάδων από το Ισραήλ αποχώρησαν από τη χώρα για τις πατρίδες τους, ενώ όλα τα πρωταθλήματα μπαίνουν στον... πάγο.

Τελευταία εξέλιξη, η αναβολή του αγώνα της εθνικής Ισραήλ με την Ελβετία για τα προκριματικά του EURO 2024, που επρόκειτο να διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη (12/10) στο στάδιο «Μπλούμφιλντ» του Τελ Αβίβ.

Οπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η UEFA, «υπό το φως των συνθηκών ασφαλείας που επικρατούν στο Ισραήλ, η UEFA αποφάσισε να αναβάλλει όλους τους αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι στη χώρα για τις δύο επόμενες εβδομάδες. Οι νέες ημερομηνίες θα επιβεβαιωθούν σε εύλογο χρόνο».

Είχε προηγηθεί η αναβολή του αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 2η αγωνιστική της Euroleague, αλλά και αυτή ανάμεσα στη Χάποελ Τελ Αβίβ και της Γουλβς Βίλνιους για το EuroCup.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.