Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: «Βλέπει» Μαρτίνεθ για τον πάγκο η Σεβίλλη

Ολυμπιακός: «Βλέπει» Μαρτίνεθ για τον πάγκο η Σεβίλλη

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
9/10/2023 16:58
Τον προπονητή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ φέρεται να έχει βάλει, μεταξύ άλλων, στο στόχαστρο η Σεβίλλη για την τεχνική της ηγεσία.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας βρίσκεται από χθες (8/10) σε αναζήτηση τεχνικού, μετά το «διαζύγιο» με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo», ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ του Ολυμπιακού είναι ανάμεσα στους υποψήφιους που έχουν ξεχωρίσει.

«Πρόθεση της Σεβίλλης είναι να κλείσει το νέο προπονητή μέσα στις επόμενες 24 ώρες, ώστε να μπορέσει κάνει προπόνηση, αυτή την Τρίτη (10/10). Και παρόλο που μέσα από τον σύλλογο επικρατεί απόλυτη σιωπή σχετικά με τις προσπάθειες που γίνονται για να βρεθεί νέος προπονητής οι εικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Ανάμεσα στα ονόματα που προκύπτουν, αυτό του Άντονι Ιραόλα. Ο πρώην προπονητής της Ράγιο βρίσκεται στην Μπόρνμουθ. Επίσης οι Χάβι Γκαρθία και Μαρθελίνο, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα, αυτή μετά την αποχώρησή του από τη Μαρσέιγ. Άλλα ξένα ονόματα που εμφανίζονται στις πισίνες είναι αυτά των Πορτογάλων Βίλας Μπόας και του Ιταλού Αντόνιο Κόντε, επίσης χωρίς ομάδες αυτή τη στιγμή. Κάποιες πληροφορίες έκαναν λόγο και για τον Αργεντινό Μαρσέλο Γκαγιάρδο. Η λίστα περιλαμβάνει έναν άλλο «πρώην» του συλλόγου, τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο προπονητής από την Γαλικία, πλέον στον Ολυμπιακό, ήταν ήδη αντικείμενο πόθου της Σεβίλλης όταν ο προπονητής υπέγραψε στην Εσπανιόλ. Πλέον η κατάσταση είναι πιο δύσκολη, αφού αν τον θέλει η Σεβίλλη θα έπρεπε να επιλύσει τη λύση του συμβολαίου του με την ελληνική ομάδα» αναφέρεται σχετικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.