Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η UEFA έκανε πίσω και τελικά ο αποκλεισμός της Ρωσίας από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις συνεχίζεται

Η UEFA έκανε πίσω και τελικά ο αποκλεισμός της Ρωσίας από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις συνεχίζεται

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
10/10/2023 20:02
Η UEFA εγκαταλείπει το σχέδιο για την επαναφορά των ρωσικών ομάδων κάτω των 17 ετών στις διοργανώσεις της, καθώς, όπως ανακοίνωσε σήμερα (10/10), δεν κατάφερε να βρει τεχνική λύση που να επιτρέπει σε αυτές τις ομάδες να επιστρέψουν, ενώ συνάντησε μεγάλες αντιδράσης από την Ουκρανία αλλά και άλλες ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες.

«Το σημείο της ημερήσιας διάταξης αποσύρθηκε καθώς δεν βρέθηκε τεχνική λύση που να επιτρέπει στις ρωσικές ομάδες να παίξουν», ανέφερε η UEFA που πριν από ένα μήνα είχε πάρει την απόφαση να επιτρέψει στις ομάδας Κ17 της Ρωσίας να συμμετάσχουν στις διεθνείς διοργανώσεις της, υπό τον όρο να μη φορούν το έμβλημα της ομοσπονδίας τους, να μην ακούγεται ο εθνικός του ύμνος και φυσικά να μη διεξάγονται εναμετρήσεις επί ρωσικού εδάφους. Όλα τα παραπάνω με τη λιτή επεξήγηση πως «τα παιδιά δεν πρέπει να τιμωρούνται για ενέργειες των οποίων η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στους ενήλικες».

Η σημερινή ανατροπή αυτής της απόφασης έγινε δεκτή με χαρά και ανακούφιση από την ουκρανική πλευρά, με την ανακοίνωση της ποδοσφαιρικής της ομοσπονδία να αναφέρει:

«Η UEFA δεν θα επιτρέψει στις ρωσικές ομάδες κάτω των 17 ετών να αγωνιστούν. Ευχαριστούμε τους Ευρωπαίους εταίρους μας για την υποστήριξή τους στην Ουκρανία!».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.