Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρήτρα στο συμβόλαιο του Αλόνσο που του επιτρέπει να αποχωρήσει για Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ ή Μπάγερν Μονάχου

Ρήτρα στο συμβόλαιο του Αλόνσο που του επιτρέπει να αποχωρήσει για Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ ή Μπάγερν Μονάχου

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
11/10/2023 18:57
Ο Τσάμπι Αλόνσο φέρεται πως έχει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό του με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, που του επιτρέπει να αποχωρήσει ανά πάσα στιγμή αν δεχθεί πρόταση από Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπάγερν Μονάχου.

Όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα «Sport Bild», η Λεβερκούζεν και ο Ισπανός προπονητής έχουν συμφωνήσει για τη ύπαρξη μια ρήτρας στο συμβόλαιό του που ισχύει μόνο για τρεις από τους συλλόγους που αγωνίστηκε ως παίκτης παίκτης.

Πρόκειται για τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπάγερν και τη Λίβερπουλ, οι οποίες, παρά το συμβόλαιο του Τσάμπι Αλόνσο μέχρι το 2026, θα μπορούσαν να αναλάβουν τις υπηρεσίες του προπονητή από το επόμενο καλοκαίρι (2025), όταν τεθεί σε ισχύ η εν λόγω ρήτρα, της οποίας το πόσο πάντως είναι άγνωστο.

Ο 41χρονος κόουτς ανέλαβε τις «ασπιρίνες» τον Οκτώβριο του 2022 και το συμβόλαιό του έχει ισχύ έως το 2026. Μέχρι τώρα η δουλειά του έχει αφήσει ικανοποιημένους άπαντες, καθώς πέρυσι έφτασε ως τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ φέτος η διατηρεί την ομάδα του αήττητη και στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα μετά από 7 αγωνιστικές.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.